marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Patru filme in care a jucat Robin Williams vor fi lansate pana in anul 2015. Cand vor avea loc premierele pe marile ecrane

Actorul american Robin Williams, care a murit luni, aparent in urma unei sinucideri, a lasat in urma patru filme nelansate.

Patru filme in care a jucat Robin Williams vor fi lansate pana in anul 2015. Cand vor avea loc premierele pe marile ecrane

"Night at the Museum: Secret of the Tomb", "Absolutely Anything'", "Merry Friggin' Christmas" si "Boulevard" sunt productiile care vor putea fi urmarite pe marile ecrane in lunile urmatoare.


Starul american a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California, insa fanii lui vor putea sa ii admire inca o data talentul in lunile urmatoare, dupa ce vor fi lansate ultimele proiecte cinematografice ale actorului.


In perioada Craciunului, va putea fi vazut interpretand din nou personajul Teddy Roosevelt in filmul "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al carui montaj a fost finalizat in luna mai si care va fi lansat in Statele Unite pe 19 decembrie.


Starul american a jucat si in comedia "Merry Friggin' Christmas", alaturi de Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham si Oliver Platt, iar acest film, regizat de Joe si Anthony Russo, va ajunge in cinematografe pe 7 noiembrie.


De asemenea, actorul american si-a imprumutat vocea pentru a interpreta personajul animat Dennis the Dog in comedia live-action "Absolutely Anything". Acest lungmetraj, in care mai joaca Simon Pegg si Kate Beckinsale, va fi lansat in 2015.


Un al patrulea film al sau, "Boulevard", a debutat la Festivalul Tribeca la inceputul acestui an, insa nu a fost deocamdata distribuit in circuitul cinematografic, informeaza Mediafax.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies