marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pedro Almodovar va incepe in aceasta primavara filmarile la o noua pelicula, "Silencio"

Regizorul spaniol Pedro Almodovar va incepe, in luna aprilie, filmarile la o noua pelicula, "Silencio", o drama care va readuce la lumina "cinema-ul femeilor, al marilor personaje feminine".

Pedro Almodovar va incepe in aceasta primavara filmarile la o noua pelicula, Silencio

Regizorul spaniol Pedro Almodovar va incepe, in luna aprilie, filmarile la o noua pelicula, "Silencio", o drama care va readuce la lumina "cinema-ul femeilor, al marilor personaje feminine". Pelicula in limba spaniola "Silencio" va fi produsa de Agustin Almodovar, fratele regizorului Pedro Almodovar, potrivit variety.com.
 

"«Silencio» (Liniste, n.r.) este inca in primele stadii de definire, in primele stadii privind castingul, cautam locurile de filmare, stabilim scara acestei productii", a declarat Agustin Almodovar pentru variety.com.

 

Pedro Almodovar a declarat recent, pentru Financial Times, ca distributia, care nu a fost inca stabilita, va fi "complicata pentru ca ceea ce a scris nu se potriveste prea bine cu «actorii mei prieteni»".


Variety comenteaza ca revenirea lui Almodovar la drama feminina, un gen care i-a adus spaniolului unele dintre cele mai mari succese, de la "Taina inimii mele/ La flor de mi secreto" din 1995, pana la "Totul despre mama mea/ Todo sobre mi madre" din 1999 si "Volver", din 2006, cu Penelope Cruz, considerat unul dintre cele mai bune filme pe care le-a regizat si care a castigat premiul Oscar pentru film strain, ar putea insemna o sansa unica in viata pentru actrita spaniola care va primi rolul principal in "Silencio".


Foarte putine detalii sunt cunoscute despre povestea din noul film. Titlul peliculei se refera "la principalul element din spatele tuturor lucrurilor cele mai rele care i se intampla protagonistei feminine", potrivit declaratiilor facute de Pedro Almodovar pentru Financial Times. Regizorul a precizat ca scenariul filmului este finalizat.

Filmarile pentru "Silencio" vor incepe in luna aprilie si vor avea loc la Madrid, dar si in alte locuri din Spania.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies