marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz: actrita a nascut o fetita in aceeasi zi cu Ducesa de Cambridge

Actrita spaniola Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua data, dupa ce a nascut o fetita, luni, la o clinica din Madrid.
Bebelusul, cel de-al doilea al cuplului alcatuit din actorii spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, s-a nascut in aceeasi zi cu fiul printului William, informeaza dailymail.co.uk.

Penelope Cruz: actrita a nascut o fetita in aceeasi zi cu Ducesa de Cambridge

Penelope Cruz si sotul ei au deja impreuna un fiu, Leonardo, in varsta de doi ani si jumatate.Nasterea a fost confirmata pentru revista Hello! de agentul de presa al actritei spaniole. Prenumele fetitie nu a fost dat publicitatii.

 


Penelope Cruz si Javier Bardem, care au fost multi ani doar buni prieteni, au inceput o relatie in 2007 si s-au casatorit in iulie 2010 in cadrul unei ceremonii discrete, organizata in vila unui prieten, in Bahamas.

 


Penelope Cruz, in varsta de 39 de ani, este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul sau l-a lansat in 1999. A fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnatura lui Almodovar, dar si in 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele in care a mai jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si "Nu te misca" (2004). Este prima actrita spaniola recompensata cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") si prima actrita spaniola care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

 

 

 

 


Javier Bardem, in varsta de 44 de ani, a fost si el nominalizat la Oscar, in 2001, pentru rolul "Viata si epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) si a obtinut prestigioasa statueta in 2007, pentru rolul din "Nu exista tara pentru batrani/ No country for old men", regizat de fratii Joel si Ethan Coen. In 2010, Bardem a primit premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful", de Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat in 2011 si la premiul Oscar. Starul spaniol s-a remarcat si in alte pelicule de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona", "Dragostea in vremea holerei", "Fantomele lui Goya", "Colateral", "Marea dinlauntru/ Mar Adentro" si "Sange fierbinte". Anul trecut, actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies