marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz, "batuta" pe platoul de la The Counselor: E o onoare sa joc intr-un astfel de film

Penelope Cruz continua filmarile la The Counselor. Actrita a fost surprinsa zilele acestea filmand o scena violenta pentru thrillerul regizat de Ridley Scott.

Penelope Cruz, batuta pe platoul de la The Counselor: E o onoare sa joc intr-un astfel de film

Aflata in Spania, Penelope Cruz  a filmat o scena de urmarire pentru noul ei film, The Counselor. Actrita de 38 de ani apare intinsa pe jos, intr-o rochie rosie, care i-a jucat feste si s-a ridicat chiar in momentul in care fotografii o pozau, lasandu-i la vedere lenjeria intima.

 

Filmarile pentru The Counselor au inceput in aceasta vara, insa au fost oprite timp de doua saptamani dupa ce fratele lui Ridley Scott, Tony, s-a sinucis, iar acesta si-a luat o scurta perioada pentru a-si plange fratele.

 

Regizat de Ridley Scott, in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.



 

 

 

Penelope Cruz va juca rolul Laurei, o femeie de origine spaniola care traieste in SUA si este iubita lui Michael Fassbender, in timp ce sotul actritei, Javier Bardem va avea o scena de sex cu frumoasa Cameron Diaz. Penelope Cruz si Javier Bardem nu vor imparti scene in film.


"Majoritatea scenelor mele sunt cu Michael Fassbender sau Cameron Diaz. Nu apar alaturi de  Javier in nici o scena, dar asta e mai bine pentru noi, ne simtim mai liberi asa." a spus Penelope pentru Collider.com. Aceasta a mai spus ca cel mai mult a atras-o la film scenariul primit, pe care il considera extraordinar. "Am fost data pe spate dupa primele trei pagini. Este primul scenariu scris de Cormac McCarthy si este o poveste captivanta pentru toate personajele, toti actorii. Fiecare dintre scene are continuitate cu cealalta, povestea e cursiva si sunt multe dialoguri. Pentru actori, e un privilegiu sa apari in astfel de scene. E o onoare sa joc intr-un astfel de film".

 

Cruz a descris-o pe Laura, personajul ei ca pe o femeie cu principii puternice: "Laura este o femeie foarte religioasa, mereu a ales calea cea buna in viata, pentru ca asa a fost educata. Insa incepe sa aiba niste indoieli in anumite privinte si devine atrasa de latura mai putin frumoasa a vietii. Viata o va pune in situatii dificile, unde va fi atrasa de latura negativa mai mult".
 

Sotul acesteia, Javier Bardem, va avea o scena de sex cu Cameron Diaz, despre care actrita a comparat-o cu o "operatiune militara": "Producatorii s-au gandit la absolut orice ca sa protejeze cat mai bine platoul pentru ca papparazzi sa nu surprinda nimic, atat de bine pazit a fost platoul cand filmam scena de sex cu Javier. A fost ca intr-o operatiune militara" a spus Cameron Diaz pentru The Sun.

Filmul are parte de o distributie de lux cu Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz. The Counselor este unul dintre filmele cele mai asteptare thrillere din 2013.
 

 

Sursa foto: dailymail.co.uk


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies