marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz, seducatoare la Festivalul de Film San Sebastian: cu ce film impresionant vrea sa debuteze la Bollywood

Frumoasa Penelope Cruz  a impresionat pe toata lumea la Festivalul de Film San Sebastian, unde a ajuns pentru a promova noul ei film "Twice Born/Venuto al mondo".

Penelope Cruz, seducatoare la Festivalul de Film San Sebastian: cu ce film impresionant vrea sa debuteze la Bollywood

 

Actrita de 38 de ani a schimbat nu mai putin de 3 tinute pe parcursul zilei, insa cu rochia rochie de seara pe care a purtat-o la eveniment a reusit sa faca furori.

 

Aceasta a fost acompaniata in Spania de scenaristul si regizorul filmului Sergio Castellitto si co-scenarista Margaret Mazzantini.

 

Regizat de Sergio Castellitto, Twice Born este o drama ce spune povestea unei mame, Gemma interpretata de Penelope Cruz, care se intoarce in Sarajevo dupa 18 ani de la razboi.Unul dintre cei mai buni actori italieni, Sergio Castellitto, se intoarce a patra oara in spatele camerelor pentru a da viata unei povesti de dragoste tumultuoase pe care o femeie o retraieste din amintiri la intoarcerea in fosta Iugoslavie.
 

 


Gemma, o femeie italianca, se intoarce cu fiul sau in Sarajevo unde isi aminteste de relatia cu fostului ei sot, mort in razboi - un fotograf american - Diego interpretat de Emile Hirsch. Cei doi au fost despartiti de alegerile personale si de un crunt razboi din Balcani.

 

Filmul se inspira din cartea "Twice Born" a scriitoarei si actritei italiene - Margaret Mazzantini care este si sotia regizorului Sergio Castellitto.

Actrita a mai spus ca acest film este un omagiu adus maternitatii: "Povestea este un omagiu pentru maternitate si pentru toate femeile din intreaga lume. Este un film care pune accentul mult pe relatia dintre copil si mama. O femeie care nu vrea copii poate sa fie fericita fara ei, dar cand iti doresti din tot sufletul este imposibil sa fii fericita daca nu poti avea copii. Dupa ce am devenit mama, am inteles mult mai bine aceste lucruri si asta m-a ajutat in realizarea acestui film." a spus actrita pentru The Guardian.


Din distributia de la Twice Born mai fac parte Sergio Castellitto, Mira Furlan, Jane Birkin, Saadet Aksoy si Isabelle Adriani.
 

 

Prezenta la Festivalul de Film San Sebastian, Penelope a marturisit ca i-ar placea sa fie implicata intr-un proiect de la Bollywood: "Sunt o mare fana a cinematografiei indiene si mi-ar placea sa lucrez alaturi de Shah Rukh Khan. Am obtinut drepturile asupra unui roman si vom face adaptarea pe marile ecrane in India. Pelicula se va concentra pe povestea unei dansatoare de flamenco ce s-a maritat cu un maharaja si a devenit printesa la 18 ani" a povestit Cruz pentru publicatia The Times of India.
 


 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies