marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz revine pe ecrane in "Ma Ma". Actrita joaca rolul unei femei care lupta impotriva cancerului la san

Actrita Penelope Cruz s-a intors in cinematografia spaniola dupa o absenta pentru a interpreta rolul unei femei care lupta impotriva unui cancer la san in productia 'Ma Ma', in regia lui Julio Medem, care va fi lansata vineri in Spania, conform AFP.

Penelope Cruz revine pe ecrane in Ma Ma . Actrita joaca rolul unei femei care lupta impotriva cancerului la san

articole relationate

Este "unul dintre cele mai minunate personaje pe care mi le-ar fi putut oferi", a sustinut miercuri actrita in varsta de 41 de ani pentru un post de radio spaniol. "M-am indragostit de povestea acestei femei care este o adevarata zeita", a mai adaugat actrita "fetis" a cineastului Pedro Almodovar, conform Agerpres.

In filmul 'Ma Ma', Penelope Cruz interpreteaza rolul unei tinere somere pe nume Magda, care traieste singura alaturi de fiul ei si care, dupa ce este diagnosticata cu cancer mamar decide sa infrunte viitorul cu curaj, optimism si cu o doza "inevitabila" de fantezie caracteristica universului cinematografic al lui Medem.

 

 

 


Chiar daca incepe ca o drama, filmul se transforma repede intr-o oda adresata vietii si iubirii, explica Penelope Cruz. "Tot ce a contat pentru mine a fost sa am curajul, fara a incerca sa aflu daca am fost frumoasa, urata sau foarte urata", a declarat actrita care apare in film cu parul tuns zero. "Este un omagiu adus tuturor femeilor care trebuie sa infrunte aceasta maladie", a adaugat ea.

 


"De cum a citit scenariul mi-a spus ca vrea sa joace rolul principal in acest film", a precizat si regizorul Julio Medem.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies