Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz s-a usurat in mare la filmarile pentru "Piratii din Caraibe"

Pe cand avea de filmat ultimele scene din "Piratii din Caraibe", actrita Penelope Cruz a trebuit sa intre in apa de nenumarate ori nu doar pentru ca asa cerea scenariul, ci si pentru a-si indeplini nevoile fiziologice. Penelope a marturisit acest lucru in cadrul unui interviu acordat revistei "Entertainment Weekley".

Penelope Cruz s-a usurat in mare la filmarile pentru  Piratii din Caraibe

"Trebuia sa intru in apa o data la 15 minute", declara ea. Actrita era insarcinata in acea perioada si simtea nevoia sa urineze aproape incontinuu. "Pe insula unde se filma nu aveam prea multe facilitati, asa ca am fost nevoita sa ma folosesc de apa marii pentru anumite necesitati", a spus Penelope. Actrita l-a avut partener in acest film pe Johnny Depp, care i-a adus nenumarate elogii. "E o tipa fantastica si e foarte distractiv sa lucrezi cu ea. Am mai incercat sa o tachinez, dar nu s-a suparat niciodata, doar radea" a spus cel care ii da viata personajului Jack Sparrow.


CLICK AICI PENTRU TOT ARTICOLUL!


Cele mai citite

(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
Jocurile de noroc sunt un subiect adesea întâlnit în filme, iar mulți actori de top au luat parte la câteva producții ce au intrat în istoria cinematografiei.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies