marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

  Peter Falk, actorul din celebrul serial "Columbo", a murit

Peter Falk, cunoscut marelui public din serialul "Columbo", a murit aseara, la varsta de 83 de ani. 

Peter Falk, actorul din celebrul serial Columbo , a murit

 

Actorul, care suferea de Alzheimer de mai multi ani, a murit in casa sa din Beverly Hills, lasand in urma lui o sotie si doua fiice indurerate. Familia nu a dat mai multe detalii despre decesul actorului.

 

Nominalizat la Premiile Oscar, rolul cel mai semnificativ pentru cariera sa a ramas cel al locotenentului Columbo din serialul cu acelasi nume, celebru in anii '80. El a fost nominalizat la Premiul Oscar de doua ori, pentru rolurile din filmele "Murder, Inc" si "Pocketful of Miracles."

 

Cele mai recente aparitii ale sale au fost in filmele "Next", in care a jucat alaturi de Nicholas Cage si  in "American Calipso", unde a jucat alaturi de Val Kilmer.

 

In ultimii ani, actorul a suferit de Alzheimer, boala care i-a afectat atat de rau memoria incat nu isi mai amintea ca l-a jucat pe Columbo, cel mai cunoscut personaj al sau.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies