marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster stralucitor pentru Anna Karenina: Keira Knightley reface una dintre cele mai celebre scene din romanul clasic al lui Lev Tolstoi

Noua adaptare a romanului Anna Karenina pare sa fie tot mai promitatoare. Dupa ce a fost lansat al doilea poster, fanii au fost fascinati de lumea infatisata, care pare mai mult a unui bams. Keira Knightley, care o va portretiza pe Anna Karenina, apare intr-un peisaj iernatic, in fata celebrului tren, scena devenita clasica.

Poster stralucitor pentru Anna Karenina: Keira Knightley reface una dintre cele mai celebre scene din romanul clasic al lui Lev Tolstoi


Anna Karenina
are parte de o distributie de vis formata din Keira Knightley, Jude Law, Matthew Macfadyen sau Aaron Johnson si este regizat de Joe Wright, cunoscut pentru Atonement, Pride and Prejudice sau The Soloist.
 

 


Din 1914 incoace s-au realizat peste 10 adaptari ale celebrului roman al lui Tolstoi, insa poate cea mai cunoscuta ramane cea a legendarei Greta Garbo.


Poate pentru a sparge tiparele, regizorul Joe Wright a ales o interpretare mai teatrala a romanului lui Tolstoi, majoritatea productiei avind loc pe o singura scena de teatru, o abordare “experimentala”, decorurile exterioare fiind compuse din machete de trenuri si case. Prinsa intr-o casnicie fara iubire, Anna ( Keira Knightley) cauta o viata mai buna si mai frumoasa in alta parte, doar ca aceasta cautare nu se dovedeste a fi lipsita de complicatii.
 


Filmul va scoate la lumina o societate in care iubirea este privita ca un pacat, mai ales daca persoana aleasa nu este cea cu care ti-ai unit destinul in fata lui Dumnezeu. Rolul Annei a fost o provocare uriasa pentru Knightley.


"A fost cu siguranta cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea. Dar asta intr-un mod cu totul nemaipomenit. Tolstoi a fost un geniu si cred ca motivul pentru care operele sale raman in interesul cititorilor se datoreaza complexitatii lor, pentru ca el chiar evidentiaza cele mai bune si mai rele parti ale omului, de obicei concentrandu-se pe un sigur personaj. A incerca sa pui in balanta toate lucrurile astea intr-o singura persoana este foarte greu"
, a povestit Knightley pentru Hitflix.com.


Filmul urmareste povestea Annei Karenina (Keira Knightley) femeia care renunta la casatorie, familie, pozitie sociala...si, in final chiar la viata ei pentru chipesul Conte Vronsky jucat de Aaron Johnson.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies