marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Posterul lui Scarlett Johansson din Captain America: The Winter Soldier a starnit o serie de controverse. Ce le reproseaza fanii celor de la Marvel

Cel mai recent poster cu Scarlett Johansson pentru filmul Captain America: The Winter Soldier a creat o serie de controverse din cauza siluetei actritei.

Posterul lui Scarlett Johansson din Captain America: The Winter Soldier a starnit o serie de controverse. Ce le reproseaza fanii celor de la Marvel

Cunoscuta pentru formele voluptoase, Scarlett Johanson a aparut cu o silueta remodelata in posterul pentru superproductia Captain America: The Winter Soldier, poster in care apare cu talia subtiata si cu intreg corpul slabit.

 

In noua imagine, Scarlett Johansson, care interpreteaza rolul lui Black Widow, poarta un costum mulat, din latex, costum care ii evidentiaza silueta silfida, total diferita de cea din aparitiile reale.



 

Fanii au observat diferentele dintre imaginea reala si cea din poster, comentariile negative aparand pe retelele de socializare. 

 

"De ce i-ati photoshopat corpul lui Scarlett Johansson pentru posterul din The Winter Soldier?", "Rusine celor de la Marvel si echipei de la Captain America care au simtit nevoia sa o photoshopeze pe Scarlett Johansson pana a devenit de nerecunoscut", au fost cateva din mesajele postate de fani pe retelele de socializare.


 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga.

 

De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans. 

 

In Romania, Captain America: The Winter Soldier intra in cinematografe din 4 aprilie 2014.



Galerie foto


Modifică setările cookies