marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Posterul pentru Killing Them Softly a starnit o serie de controverse. De ce a fost numit "modest si neinspirat"

La doar cateva zile dupa ce Disney a anuntat ca Vivienne, fiica cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt va juca alaturi de mama sa in Maleficent, The Weinstein Company au lansat pe piata posterul pentru Killing Them Softly, thriller-ul cu Brad Pitt care va fi lansat pe 15 octombrie.

Posterul pentru Killing Them Softly a starnit o serie de controverse. De ce a fost numit modest si neinspirat

 

Daca reactiile legate de vedetea debutului in lumea cinematografica a micutei Vivienne au fost pozitive, nu acelasi lucru se poate spune despre parerile pe care si le-au exprimat specialistii cu privire la noul poster al filmului regizat de Andrew Dominik.

 

”Destul de modest si neinspirat, nu reuseste sa atraga atentia cu nimic” sau "Nu exista nici un pic de inspiratie, pur si simplu nu te face sa-ti doresti sa vezi filmul", au fost reactiile care au aparut in presa americana. Pe un fundal negru, Brad Pitt apare cu o pusca in mana indreptata spre orizont, acestea fiind singurele elemente care reusesc iasa in evidenta, alaturi de numele filmului scris cu alb.

 

 

In Killing Them Softly, Brad Pitt este Jackie Cogan un asasin angajat de un sef mafiot Markie Trattman (Ray Liotta) pentru a urmari un grup de mafioti rivali care au jefuit o partida de poker organizata de Markie. Gangsteri cu traditie pe marele si micul ecran, Ray Liotta si James Gandolfini evolueaza alaturi de Scoot McNairy, Ben Mendelson, Vincent Curatola si Trevor Long. Din distributia exclusiv masculina face parte si Richard Jenkins, actor veteran la Hollywood, care a jucat si in serialul Six Feet Under.

 

Desi este cotat cu sanse mari pentru premiile Oscar din 2013, reactiile primite dupa premiera de la Festivalul de la Cannes nu au fost deloc apreciative. Cei de la Digital Spy au scris ca "in loc sa fie un film grandios facut in stilul clasic american, Killing Them Softly pare un film de scurtmetraj transformat in lungmetraj, care se bazeaza foarte mult pe dialogurile sardonice si scene jucate impecabil de catre distributia de vis.”

 

Filmul a fost numit extrem de violent, insa Brad Pitt l-a aparat: "Violenta era o parte importanta din viata gangsterilor. Crima este o posibilitate. Mi-ar fi mai greu sa joc rolul unei persoane rasiste, decat cel al unui tip care impusca pe altcineva in cap.Traim intr-o lume violenta. Cand eram mic, am invatat sa vanez si aceasta activitate este foarte violenta. Imaginati-va ca hamburgerul contine o felie de carne care a ajuns acolo dupa ce o vita a fost macelarita intr-un mod barbar. Aceasta este lumea in care traim. Consider ca violenta este foarte importanta in film.”

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies