marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea emotionanta a lui Spielberg, War Horse, are primul trailer

Spielberg se intoarce cu inca o poveste magica.

Povestea emotionanta a lui Spielberg, War Horse, are primul trailer

Regizat de Steven Spielberg,  War Horse este o adaptare dupa romanul lui Michael Morpurgo si urmareste prietenia dintre un tanar, Albert, ( Jeremy Irvine) si calul sau Joey care este trimis pe front in Primul Razboi Mondial. Desi este prea tanar pentru a se inrola in armata,  Albert merge in Franta pentru a-si salva prietenul.
 


Filmul va fi lansat in cinematografe in decembrie in acest an si ii are in distributie pe Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Niels Arestrup, Eddie Marsan, Emily Watson, David Thewlis si  David Kross.
 


Pelicula este anuntata de presa americana ca fiind favorita sa intre in atentia catorva premii importante. Este un film despre razboi ( intotdeauna preferat la Oscar) si se lanseaza destul de tarziu in decembrie. Ultimul film clasic despre razboi regizat de Spielberg este Saving Private Ryan care a fost recompensat cu 5 premii Oscar printre care si cel pentru cel mai bun regizor.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies