Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea romanului care a realizat efectele speciale pentru American Sniper, film nominalizat la Oscar pentru Best Picture

Lucian Boicu a realizat efectele speciale pentru filmul "Lunetistul American", productie care a primit 6 nominalizari la prestigioasele premii, iar succesul lungmetrajului i se datoreaza si lui.

Povestea romanului care a realizat efectele speciale pentru American Sniper, film nominalizat la Oscar pentru Best Picture

Nu este prima cand Lucian lucreaza la o productie importanta. O parte dintre efectele speciale pe care le-ati vazut in "Gardienii Galaxiei", "Godzilla" sau "Uimitorul Om Paianjen 2" au fost facute tot de el.
 

Lucian Boicu a plecat in Canada impreuna cu parintii lui, acum 15 ani. A absolvit Institutul de Arta din Toronto, iar din 2009 a ajuns sa lucreze la mai multe case de productii unde a participat la realizarea efectelor vizuale.  Lucian Boicu: "Este o productie care nu a mai fost facuta pana acum. Este foarte greu sa iti inchipui cum ar arata o civilizatie totala de extraterestrii mixati si chestii care sunt anormale, ca un raton si un copac care sunt intergalactici si se duc in batalie."

 


 

Cand a fost cooptat in echipa de productie a filmului "Lunetistul american", Lucian a aflat ca trebuie sa se ocupe de realizarea efectelor vizuale. Si s-a achitat de sarcina cu succes, devreme ce productia se afla pe primul loc in box office-ul american, cu peste 200 de milioane de dolari incasari in numai 5 saptamani de la lansare.


Citeste articolul in intregime pe stirileprotv.ro


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies