marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza cu care milioane de fani Two and a Half Men au fost pacaliti. Cum a fost intors Charlie Sheen in serial

Producatorii popularului show de comedie Two and a Half Men le-au dat emotii mari fanilor lui Charlie Sheen, vedeta data afara si inlocuita cu Ashton Kutcher in sitcom.

Poza cu care milioane de fani Two and a Half Men au fost pacaliti. Cum a fost intors Charlie Sheen in serial

10 FILME SENZATIONALE PE CARE SA LE VEZI IN NOIEMBRIE LA CINEMA!

Cei de la Revista Entertainment Weekly au publicat in exclusivitate o poza cu un personaj care seamana izbitor cu Charlie Sheen.

Din pacate nu era vorba despre actorul de 46 de ani, ci de fostul sau colegul sau de platou - Jon Cryer care o ia razna in serial si se transforma in Charlie Harper.  Daca nu au parte de originalul atat de mult cerut de fani inapoi, cel putin sa-i pacaleasca pe fani cu o copie - cam asta a fost ideea celor de la CBS si Warner Bros.


Atentie, urmeaza spoilere! In episoadele urmatoare, Alan (Jon Cryer) sufera un soc dupa ce Walden (Ashton Kutcher)  doneaza celebrul pian la care Charlie Sheen "canta" in serial. Alan este atat de bulversat incat incepe sa se creada Charlie Sheen, se imbraca si se comporta ca acesta. Va reusi Jon Cryer sa se ridice la inaltimea lui Charlie? Ramane de vazut.

Episodul din aceasta saptamana al show-ului a inregistrat cea mai mica audienta din sezonul 9. Cu o medie de 13.8 milioane de telespectatori, Two and a Half Men ramane insa unul dintre cele mai vizionate seriale in SUA.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies