marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea care ii va uimi pe fanii serialului Two and a Half Men: cum arata Charlie Sheen dupa ce s-a lasat de droguri si alcool

Charlie Sheen, una dintre cele mai controversate figuri de la Hollywood i-a surprins pe fanii serialului Two and a Half Men cu noua sa transformare. Actorul s-a ingrasat si a aparut recent  pe platourile de la primul sau film de cinema dupa lupta cu drogurile, scandalurile sexuale si certurile cu producatorii serialului Two and a Half Men.

Imaginea care ii va uimi pe fanii serialului Two and a Half Men: cum arata Charlie Sheen dupa ce s-a lasat de droguri si alcool

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Actorul american de 46 de ani a fost surprins de papparazzi pe platourile de filmari de la A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, iar  imaginile il arata pe Charlie Sheen cu burta si departe de statura sa zvelta de pana acum. Dupa ce a facut inca o vizita la clinica dezintoxicare in acest an, actorul pare sa se simta bine, chiar foarte bine, avand in vedere ca inceput sa se ingrase

Insa, Sheen parea destul de relaxat, chiar intr-o stare de spirit buna. Fostul star al seriei Two and a Half Men  o are drept colega de platou pe frumoasa Katheryn Winnick.

Se pare ca filmarile ii priesc mai bine decat de obicei, zilele trecute acesta postand pe Twitter o poza cu el langa un cos plin de dulciuri si snacks-uri pe care il are pe platourile de filmari. Avand in vedere ca a iesit de cateva luni din clinica de dezintoxicare, e posibil ca actorul sa inlocuiasca alcoolul si drogurile cu dulciurile.

In noul sau film, Charlie Sheen joaca rolul lui Charles Swan, un  designer grafic bogat, faimos si cu priza la femei. Dar viata sa va fi data peste cap cand iubita il pareseste si se trezeste singur si demoralizat.

Charlie Sheen filmand o scena de explozie din The Mind of Charles Swan


Regizor si scenarist este Roman Coppola, iar din distributie mai fac parte Bill Murray si Mary Elizabeth Winstead. Acesta este primul rol de lungmetraj pentru Sheen, dupa succesul nebun pe care l-a avut cu Two and Half Men, unde a fost inlocuit cu Ashton Kutcher, dupa ce s-a certat la cutite cu producatorii show-ului.


Totusi, starul american nu va sta pentru mult timp departe de micile ecrane, pentru ca in acest moment lucreaza si la noul sau serial, Anger Management, inspirat de filmul cu acelasi nume din 2003, in care au jucat Jack Nicholson si Adam Sandler.

Postul de televiziune FX a comandat deja 10 episoade, in care Sheen va juca rolul unui terapeut inspirat de personajul jucat de Nicholson in filmul din 2003. Serialul va intra pe micile ecrane incepand din vara lui 2012.

Conform Hollywood Reporter, trei mari posturi de televiziune din SUA se bat pentru a prelua drepturile si a transmite serialul, daca cele 10 episoade vor avea succes.

Charlie Sheen alaturi de Bill Murray pe platourile de la The Mind of Charles Swan


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies