marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Predator: ce surpriza ii asteapta pe fanii francizei lansata in urma cu 3 decenii, un al patrulea film ar putea fi lansat in urmatorii ani

Fanii francizei Predator se pot pregati pentru primirea unei vesti importante.La trei ani dupa lansarea celei de-a treia parti a francizei, imaginea postata pe contul de facebook a filmului a alimentat o serie de zvonuri care au aparut de ceva vreme, potrivit carora un al patrulea film ar putea fi lansat in viitorul apropiat.

Predator: ce surpriza ii asteapta pe fanii francizei lansata in urma cu 3 decenii, un al patrulea film ar putea fi lansat in urmatorii ani

 

Cei de la HitFix se intreaba daca nu cumva este inceputul unei campanii de teasing pentru un posibil viitor film cu creatura inspaimantatoare.

 

"There's something out there waiting for us, and it ain't no man.. We're all gonne die" este mesajul care apare cu infrarosu pe fotografie, fotografie pe care este transpusa harta Petco Park, locatie care se afla aproape de San Diego,  acolo unde va avea loc conventia  Comic-Con la sfarsitul lunii

 

 

 

Fara sa se stie inca ce ar trebui sa sugereze acestea imagine, nu putini sunt cei care considera ca reprezinta un fel de avanpremiera inaintea anuntului unui nou film din franciza. De altfel, in aceasta saptamana, la San Diego Comic-Con, cei de la 20th Century Fox urmeaza sa faca un anunt-surpriza, asa ca ramane de vazut daca fotografia anunta un nou Predator sau avea legatura cu un alt proiect al lor.

 

 

In 2010, Predators, cu un buget de 40 de milioane de dolari, a reusit sa obtina incasari de peste 120 de milioane de dolari. Filmul urmareste povestea lui Royce (Adrien Brody), un mercenar care s-a trezit cazut din cer intr-o jungla. Acesta intalneste alti oameni care au avut aceeasi soarta. Pe masura ce se desfasoara actiunea, acestia descopera ca se afla pe o planeta extraterestra care functioneaza ca un joc si ca sunt vanati de extraterestrii cunoscuti ca Predators. Filmul original a fost  lansat in 1987. Predator a devenit un succes fenomenal cu o nominalizare la Oscar pentru efecte speciale si cu incasari de aproape 100 de milioane de $.

 

 

 

Filmul ramane emblematic si datorita prezentei lui Arnold Schwarzenegger in rolul principal. Vanati ca niste animale de catre un monstru pradator pe care nu-l pot vedea, echipa lui Duch (Arnold Schwarzenegger) trebuie sa supravietuiasca in jungla inainte ca toti sa fie omorati. Insa pana si terifianta creatura s-a legat de omul nepotrivit.
 

 


Produs de faimosul Joel Silver si regizat de John McTiernan omul care a reinventat filmele de actiune in anii '80 cu doua succese uriase Predator (1987) si Greu de Ucis (1988), filmul este povestea unui pluton de commando care ajunge in jungla din America de Sud intr-o misiune clandestina unde dau peste o creatura care ii va vana sistematic pana doar unul va ramane in picioare.


Galerie foto


Modifică setările cookies