marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera Immortals: cum si-a uimit Mickey Rourke fanii cu o aparitie de senzatie pe covorul rosu

Pentru o seara, zeii au coborat pe Pamant si au invadat Los Angeles-ul, la premiera blockbusterului Nemuritorii 3D: Razboiul zeilor. Tezeu (Henry Cavill), Zeus (Luke Evans), Hyperion (Mickey Rourke) si Poseidon (Kellan Lutz) au fost printre muritori intr-o seara speciala, la evenimentul gazduit de Nokia Theatre.

Premiera Immortals: cum si-a uimit Mickey Rourke fanii cu o aparitie de senzatie pe covorul rosu

Mickey Rourke a oferit unul dintre momentele serii cu o aparitie surprinzatoare imbracat cu o camasa roz si cu ochelari fashion. Actorul de 58 de ani a venit insotit de noua sa iubita, fotomodelul Anastassija Makarenko, in varsta 24 de ani.

Mickey Rourke a profitat din plin de pe urma nominalizarii sale la Oscar, in 2009, pentru rolul din "The Wrestler/ Luptatorul": in ultimii ani, Mickey Rourke a inceput sa apara tot mai des in filme cu succes la box-office ca The Expendables, filmul lui Sylvester Stallone in care a strans numeroase staruri din filmele de actiune din anii '80, Iron Man 2 sau Immortals.

Actorul este departe de sex simbolul din anii '80 cand era comparat cu Marlon Brando, gratie rolului lui Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish" si celui din "9 saptamani si jumatate" (1986). In anii '70 a luptat ca boxeur profesionist.

Dupa cateva alegeri artistice neinspirate, starul american decide in 1991 sa isi reia cariera de boxer, pe care o abandonase. A boxat din nou, timp de cinci ani, iesind desfigurat din aceasta perioada mai putin fasta din viata sa.  Actorul a suferit mai multe rani la fata, pentru care a fost supus la mai multe operatii.

In Nemuritorii 3D: Razboiul zeilor il puteti vedea in rolul Regelui Hyperion. Filmul reia povestea legendara a lui Tezeu ( Henry Cavill), protejatul zeilor, si lupta sa impotriva regelului Hyperion pentru a salva omenirea de la distrugere.Regizat de Tarsem Singh, filmul promite sa fie una dintre cele mai intense experiente cinematografice la nivel vizual din acest an.
 

Frumoasa indianca (Freida Pinto) are parte de una din cele mai picante scene din film, alaturi de partenerul ei de platou, Henry Cavill: "A fost un gentleman si mi-a placut asta foarte mult. Cu astfel de actori iti face placere sa joci" a povestit actrita despre scena de sex dintre cei doi intr-un interviu acordat pentru Vancouver Sun.


Immortals 3D/Nemuritorii 3D: Razboiul zeilor este o ecranizare exceptionala e unei povesti mitice despre razbunare, tradare si destin. Cu efecte speciale de senzatie si o poveste epica in 3D, Immortals are toate sansele sa devina blockbusterul acestui sfarsit de an.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies