marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera mondiala a blockbusterului Ant-Man: Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au stralucit pe covorul rosu

Los Angeles-ul a gazduit premiera mondiala a filmului Marvel, "Ant-Man". La eveniment au participat starurile filmului, printre care si Michael Douglas, care a venit pe covorul rosu insotit de sotia sa Catherine Zeta-Jones, dar si de copiii cuplului, Dylan si Carys.

Premiera mondiala a blockbusterului Ant-Man: Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au stralucit pe covorul rosu

Premiera filmului "Ant-Man" a fost un prilej pentru actorul Michael Douglas sa revina pe covorul rosu, alaturi de familia sa.  Actorul de 70 de ani si sotia lui de 45 de ani par la fel de fericiti si au depasit momentele grele in care anuntasera ca divorteaza.

Zeta-Jones continua sa ramana in topul celor mai frumoase femei din lume si a reusit inca o data sa atraga toate privirile intr-o rochie scurta si argintie.

 

Michael Douglas a reusit cu brio sa isi ascunda durerea, dupa ce mama lui s-a stin din viata, in urma cu doar cateva zile. La fel de eleganti au fost si copiii cuplului, Dylan (15 ani) si Carys (12 ani), aceasta din urma mostenindu-i frumusetea mamei sale. "Ant-Man:" este unul dintre cele mai asteptate blockbustere din acest an la Hollywood, care introduce un nou super erou in cinematografie.

 

In "Omul-furnica'', Paul Rudd joaca rolul unui infractor recrutat o agentie guvernamentala pentru a fi transformat intr-un super-soldat... in miniatura. Michael Douglas il joaca pe doctorul Hank Prym, mentorul lui Ant-Man.

Planificat sa fie lansat in Statele Unite pe 17 iulie 2015, filmul este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) si ii are in distributie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul sau, Dr. Hank Pym, si Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) in rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies