marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru Ant-Man a doborat recordurile: este cel mai vizionat trailer Marvel la debut, cu 29 de milioane de vizualizari 

Ant-Man nu este cel mai faimos super erou Marvel, dar este pe cale de a deveni. Pana si actrita Evangeline Lilly, care face parte din film, a declarat ca nu auzise de acest erou pana cand nu a primit oferta de lucru.

Trailerul pentru Ant-Man a doborat recordurile: este cel mai vizionat trailer Marvel la debut, cu 29 de milioane de vizualizari

In doar cateva zile, Ant-Man a devenit la fel de popular ca ceilalti eroi Marvel. Primul trailer lansat oficial a reusit performanta de a deveni cel mai vizionat trailer Marvel la debut.

 

"Cand au venit la mine cu propunerea de a juca in Ant-Man, sincer, prima reactie, a fost sa rad, nu stiam cine este" a spus Lilly, conform Entertainment Weekly. Dar publicul este dornic mai mult ca niciodata sa vada aventurile super eroului: trailerul lansat in urma cu cateva zile a strans un numar record de 29 milioane de vizualizari, cel mai bine primit trailer Marvel vreodata.

 

 

 

 

Conform Marvel, cifrele inregistrate de Ant-Man sunt chiar mai bune decat cele realizate de "Guardians of The Galaxy". Paul Rudd, Michael Douglas si Evangeline Lilly isi fac debutul in universul Marvel in primul trailer pentru super productia "Ant-Man". Super eroul Ant-Man apare pentru prima data in cinematografie, in filmul regizat de Peyton Reed.

 

 

Dotat cu abilitatea uimitoare de se micsora ca dimensiune, dar a creste in forta, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte latura interioara de supererou si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze secretul din spatele spectaculosului sau costum Ant-Man de o noua serie de amenintari violente. Confruntandu-se cu obstacole aparent de nedepasit, Pym si Lang trebuie sa planuiasca si sa duca la bun sfarsit un jaf care va slava lumea.

 

Filmul se va lansa in cinematografele din intreaga lume pe  17 iulie 2015,

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies