marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: 12 Years a Slave, filmul cu cele mai mari sanse la Oscar, ajunge in Romania

Premierele saptamanii:
1. 12 Years a Slave

Premiere la cinema: 12 Years a Slave, filmul cu cele mai mari sanse la Oscar, ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 4 ianuarie in cinema:

1. 12 Years a Slave

Regie: Steve McQueen
Distributie: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender
Data 4 ianuarie

 

Drama Twelve Years a Slave este bazata pe romanul autobiografic al lui Solomon Northup, personaj interpretat in film de Chiwetel Ejiofor. Solomon este un om de culoare educat, cu familie, care a locuit in  New York, in 1853. Acesta este abordat intr-o zi de doi barbati, care ii ofera o slujba in Washington, dar cand Solomon apare pentru a incepe munca, acesta este rapit si fortat sa devina sclav pentru urmatorii 10 ani. Michael Fassbender va juca rolul lui Edwin Epps, stapanul de sclavi care timp de 12 ani, i-a marca viata fizic si psihic lui Solomon.


Filmul are o distributie impresionanta" Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor,  Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Paul Giamatti, Quvenzhane Wallis, Sarah Paulson, Paul Dano si este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru dramale Shame si Hunger, ambele cu Michael Fassbender in rol principal. Coloana sonora ii apartine lui Hans Zimmer.



Alte filme de vazut la cinema:

 

47 Ronin
Regie: Carl Rinsch
Distributie: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada
Data: 27 decembrie

 

Bazat pe o legenda din secolul XVIII, inspirata de fapte reale, 47 Ronin este povestea fantastica si tragica a unui grup de samurai care pleaca sa-si razbune stapanul dupa ce acesta a fost ucis.Atunci cand Asano, conducatorul mult iubit al provinciei Ako este obligat sa se omoare pentru ca rivalul sau Kira ii pune in carca o tentativa de omor, cei 47 de samurai pleaca in cautarea razbunarii. Kai (Keanu Reeves) este un proscris pe jumatate britanic care se alatura roninilor condusi de catre Oishi (Hiroyuki Sanada)

 

 

Frozen
Regie: Chris Buck, Jennifer Lee
Distributie: Kristen Bell, Josh Gad
Data: 27 decembrie


Frozen este un film animat care imbina intr-un mod magic stilul nou cu cel clasic al celor de la Disney, povestea celor doua surori printese a caror relatie le este testata atunci cand parinti lor mor intr-un tragic accident. Anna (Kristen Bell) si Elsa (Idina Menzel) sunt inseparabile in perioada copilariei, insa legatura lor incepe sa se dastrame odata cu trecerea timpului. In momentul in care Elsa ajunge regina si incearca sa faca tot ce este posibil pentru fericirea Annei, insa nu reuseste acest lucru si ingheata tot regatul din greseala. Marcata de acest incident, Elsa se retrage in munti, iar Anna porneste in cautarea ei pentru a o convinge sa se intoarca in regat.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies