marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Leonardo DiCaprio e omul care detine toate secretele Americii in J.Edgar

Premierele saptamanii la cinema:


1. J Edgar

2. Underworld: Awakening

3. Contraband

Premiere la cinema: Leonardo DiCaprio e omul care detine toate secretele Americii in J.Edgar

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

J. Edgar
Regie: Clint Eastwood
Distributie: Leonardo DiCaprio, Ammie Hammer, Naomi Watts, Judi Dench
Buget: 35 de milioane de $


J. Edgar Hoover ( Leonardo DiCaprio) omul care reprezentat fata legii in America timp de 50 de ani era temut si respectat in egala masura, insa in spatele usilor ascunde secrete care i-ar fi distrus imaginea, cariera si viata.

Filmul, care marcheaza prima colaborare a lui Leonardo DiCaprio cu Clint Eastwood, este finantat de Warner Bros si este o biografie a lui J. Edgar Hoover - fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), considerat un adevarat erou al luptei impotriva criminalitatii in America.Rolul din J. Edgar i-a adus lu Leonardo DiCaprio a 7-a nominalizare la Globul de Aur.

 



Underworld: Awakening

Regie:Måns Mårlind, Björn Stein
Distributie: Kate Beckinsale, Michael Ealy, Stephen Rea, India Eisley
Buget: 65 de milioane de dolari

Kate Beckinsale revine in rolul care a facut-o celebra si la costumul mulat negru care i-a innebunit pe fanii acesteia.

Eroina vampir Selene (Kate Beckinsale) se trezeste dupa ce a fost tinuta captiv timp de 15 ani intr-o lume in care existenta vampirilor si a Lycanilor ( varcolaci) este amenintata de oameni. Selene pleaca in cautarea fiicei sale de 14 ani Nissa care este un hibrid vampir -  Lycan. Impreuna trebuie sa opreasca BioCom care vor sa creeze o super rasa distrugatoare de Lycani.



Contraband

Regie:Baltasar Kormákur
Distributie: Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi,Kate Beckinsale
Buget: 25 de milioane de $

Chris Farraday ( Mark Wahlberg) a lasat de mult in urma viata marcata de infractiuni, dar dupa ce cumnatul sau, Andy (Caleb Landry Jones), rateaza o afacere cu droguri pentru seful sau nemilos, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), Chris este fortat sa faca ceea ce stie mai bine – contrabanda – pentru a rezolva problema lui Andy. Chris, contrabandist de renume, formeaza rapid o gasca cu ajutorul celui mai bun prieten al sau, Sebastian (Ben Foster) pentru a se indrepta catre Panama cu scopul obtinerii a milioane de bancnote falsificate.

Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata, iar Chris are la dispozitie doar cateva ore pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. Trebuie sa se infiltreze in reteaua de traficanti, sa treaca peste capii acestora si sa se fereasca de politisti, inainte ca sotia sa, Kate (Kate Beckinsale), si fiul sau sa devina tintele inamicilor.

 


 


Ce alte filme merita vazute la cinema:

 


Jack and Jill
Regie:Dennis Dugan
Distributie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino
Buget: 79 de milioane $


Unde sunt vremurile in care Adam Sandler facea comedii bune? Daca iti plac comediile, Al Pacino este cel mai amuzant lucru din acest film iar asta e cu siguranta ceva trist. Filmul a fost numit unul dintre cele mai slabe comedii facute in 2011. In Jack and Jill  avem parte de Sandler in doza dubla. Jack ( Adam Sandler) este un director de advertising din Los Angeles ingrozit de  vizitata surori sale gemene interpretata tot de Adam Sandler.

The Darkest Hour

Regie: Chris Gorak
Distributie: Emile Hirsch, Olivia Thirlby , Max Minghella
Buget: 30 de milioane $

Fillmul lui Chris Gorak care a scris si regizat thrillerul Right at Your Door in 2006 este un horror SF plin de clisee care urmareste soarta unui grup de cinci tineri rataciti in Moscova. Acestia trebuie sa supravietuiasca in urma unui atac extraterestru si sa se apare de creaturile care cu ajutorul retelelor de electricitate invadeaza planeta. O poveste slabuta, fara personaje complexe, despre un dezastru apocaliptic care nu sperie pe cat ti-ai dori.


Carnage
Regie:Roman Polanski
Distributie: Jodie Foster, Kate Winslet,  Christoph Waltz
Buget: 25 de milioane $

Primul film al regizorului Roman Polanski dupa arestarea sa in 2009, Carnage  este povestea a doua cupluri care se intalnesc sa rezolve o disputa intre copiii lor. O comedie taioasa si caustica despre diferente de opinie in educarea copiilor plina de replici inteligente si amuzante si cu 4 actori geniali: Jodie Foster, Kate Winslet,  Christoph Waltz, John C. Reilly.


 

The Muppets

Regie: James Bobin
Distributie: Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones
Buget: 45 de milioane $

Dupa 17 ani, cele mai iubite papusi din America revin pe micile ecrane. Miss Piggy si Kermit sunt gata de o noua aventura,alaturi de celelalte Papusi Muppets.

In vacanta la Los Angeles, Walter, cel mai mare fan Muppet si prietenii sai Gary (Jason Segel) si Mary (Amy Adams) Smalltown, USA, descopera planul secret al unui bogatas Tex Richman (Chris Cooper) care vrea sa distruga Muppet Theater sub a carui fundatie a descoperit petrol.Pentru a pune in scena cel mai mare teledon Muppets din istorie care sa stranga peste 10 milioane de dolari necesari pentru a salva teatrul, Walter, Mary si Gary se reunesc cu papusile Muppets al caror grup s-a despartit.

 


Machine Gun Preacher
Regie: Marc Forster
Distributie: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon
Buget: 30 de milioane $

Gerard Butler da startul filmelor de actiune in 2012 cu o drama bazata pe o poveste reala a lui Sam Childers, un fost traficant de droguri care incearca sa isi indrepte viata si sa gaseasca ceva in care sa creada. Astfel, barbatul decide sa plece in estul Africii, intr-o calatorie spirituala ce ii va schimba viata pentru totdeauna.


Socat de haosul si groaza din Sudan, Childers decide sa implice si sa salveze cat mai multi copii antrenati sa devina soldati si sa construiasca un refugiu pentru cei mici. Inarmat pana in dinti, Butler va face legea in Sudan, incercand sa le ofere o noua viata copiilor. Marc Foster, regizorul filmelor Finding Neverland si Monster's Ball aduce o poveste emotionanta despedre soarta copiilor soldati care i se potriveste lui Butler desi pelicula este plina de clisee.

 

Happy Feet 2
Regie:George Miller
Distributie: Elijah Wood, Robin Williams,  Pink
Buget: 135 de milioane $


Pentru ca anul trebuie inceput cu zambetul pe buze. Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care incearca neincetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Insa, pericole negandite ameninta specia lor si toti trebuie sa se uneasca si sa danseze pentru a se salva.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies