marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Tom Cruise este prins intr-o cursa mortala in Mission: Impossbile - Ghost Protocol

Premiere la cinema: Tom Cruise este prins intr-o cursa mortala in Mission: Impossbile - Ghost Protocol

Ploaie de filme bune in aceasta toamna. www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe.

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 16 noiembrie la cinema:

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Regie: Brad Bird

Distributie: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton

Buget: 140 de milioane $

Dupa o pauza de 5 ani, Tom Cruise revine intr-una din cele mai populare serii, in Mission: Impossible - Ghost Protocol . In cel de-al patrulea film, Tom Cruise reia rolul agentului Ethan Hunt si alaturi de colegul sau Brandt (Jeremy Renner) va porni intr-o misiune mortala pentru a salva imagine agentiei. Filmul promite sa fie plin de scene explozive, iar Tom Cruise va aparea intr-o ipostaza inedita, aruncandu-se de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa.

 

Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked

Regie:Mike Mitchell

Distributie: Justin Long, Christina Applegate, Anna Farris

Buget: 75 de milioane $

Cele mai simpatice si buclucase veverite se intorc pe marile ecrane pentru o a treia aventura. De aceasta data Alvin si veveritele se afla in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni si acestia naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti.

Filmul are parte de vocile unor actori celebri ca Justin Long, Anna Farris sau Christina Applegate.


 


Alte filme care merita vazute la cinema:

Moneyball
Regie: Bennett Miller
Distributie: Brad Pitt, Robin Wright , Jonah Hill
Buget: 50 de milioane $

Daca ti-a placut The Social Network (2010) iti va fi pe plac si Moneyball: ambele au aceiasi producatori, acelasi scenarist, Aaron Sorkin si au la baza o carte ce evoca un concept revolutionar ce ajunge sa schimbe regulile jocului. Pelicula pentru care Brad Pitt a fost extrem de apreciat in aceasta toamna peste ocean este o drama despre sistemul de valori al fiecaruia.


In centrul ei este Billy Beane, un fost jucator de baseball devenit manager. Cu un amestec de vointa, incapatanare si curaj, Beane si-a transformat dorinta personala de a invinge intr-o sursa inepuizabila de inspiratie pentru a scoate echipa Oakland Athletics din impasul in care se afla in 2002, cand cei mai buni jucatori ai sai au plecat la alte cluburi, iar cei ramasi isi pierdusera orice speranta.
 

The Thing/Creatura
Regie: Matthijs van Heijningen Jr.
Distributie: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen
Buget: 38 de milioane $

Pentru fanii filmelor de groaza, The Thing/Creatura este un prequel al peliculei considerate un clasic al filmelor horror, "The Thing” (1982) realizata de maestrul filmelor horror, regizorul John Carpenter ( la randul ei o reinterpretare dupa "The Thing from Another World", lansat in 1951).

In Antarctica, un grup de oameni de stiinta norvegieni descopera o forma de viata extraterestra care poate lua infatisarea oricarei fiinte.Paleontologa nord-americana Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), proaspata absolventa, si partenerul ei, pilotul Sam Carter (Joel Edgerton) pornesc in cautarea creaturii care are capacitatea de a se transforma intr-o replica fidela a oricarei fiinte umane pe care o atinge.


New Year's Eve
Regie:Garry Marshall
Distributie: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel,  Ashton Kutcher

Realizat de Garry Marshall cunoscut in special femeilor pentru bijuterii  ca Pretty Woman, Runaway Bride sau Valentine's Day, New Year's Eve este o comedie romantica umpluta pana la refuz cu vedete de la Robert De Niro la Jon Bon Jovi. Filmul ne arata viata mai multor cupluri dar si a unor oameni singuri, in preajma anului nou.

 

Puss in Boots/Motanul incaltat 3D
Regie:Chris Miller
Distributie: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Buget: 130 de milioane de $

Cel mai celebru motanel de pe marile ecrane revine in Romania incepand cu 2 decembrie in animatia Puss in Boots, in format 3D si IMAX. Povestea Motanului Incaltat (Antonio Banderas) este prezentata inainte ca acesta sa il cunoasca pe Shrek, pe vremea cand era era certat cu legea, dar era la fel de simpatic. Acesta se imprieteneste cu Kitty Softpaws (vocea Salmei Hayek) si Humty Dumpty (Zach Galifianakis) pentru a-si salva orasul natal. Puss in Boots promite sa fie o animatie minunata, cu scene deosebite si realizate impecabil din punct de vedere vizual. Cu muuulte personaje simpatice, aventura si scene antrenante, Puss in Boots  ii va bucura pe cei mici, dar si pe adulti care pot explora o lume fantastica de exceptie.


 

 


 




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies