marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit in science-fiction-ul Edge of Tomorrow

Filmele saptamanii la cinema:

1. Edge of Tomorrow

2. A Million Way To Die in The West

Premiere la cinema: Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit in science-fiction-ul Edge of Tomorrow

 

Din 6 iunie la cinema:

 

 

 

Edge of Tomorrow
Regie: Doug Liman
Distributie: Tom Cruise, Emily Blunt
Data: 6 iunie

 


Povestea din Edge of Tomorrow este plasata intr-un viitor apropiat, dupa ce Pamantul a fost atacat de o rasa extraterestra numita Mimic, lasand in ruine orase intregi si milioane de oameni au devenit victime. Armatele tuturor tarilor din lume isi unesc fortele pentru a incerca o ultima lupta impotriva extraterestrilor. Colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a fost prezent in nici o lupta,  pana acum, cand este trimis in mijlocul conflictului. Cage este ucis in doar cateva minute, dupa ce omoara un extraterestru inspaimantator. Insa, barbatul se trezeste in mod miraculos la inceputul aceleiasi zile si este fortat sa se lupte si sa moara la infinit...dupa ce contactul fizic cu extraterestii l-a trimis intr-o bucla temporala. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic, destept si capabil sa infrunte armata extraterestrilor. Pentru Cage si Rita (Emily Blunt), un ofiter in Fortele Speciale, fiecare batalie repetata devine o oportunitate pentru a gasi o modalitate de a anihila invazia extraterestra si a salva Pamantul.

 

 

 


A Million Way To Die in The West
Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Charlize Theron, Seth MacFarlane, Liam Neeson
Data: 6 iunie

 

 

Seth MacFarlane e regizorul, producatorul, coscenaristul si protagonistul comediei A Million Ways to Die in the West/Urma scapa turma. Albert e un crescator de oi (Seth MacFarlane) extrem de las care, dupa ce nu are curaj sa ia parte la o incaierare cu pistoale, iubita il paraseste pentru un alt barbat. Cand in oras isi face aparitia o misterioasa femeie senzuala (Charlize Theron), aceasta il ajuta sa-si recapete curajul si cei doi incep sa fie atrasi unul de celalalt. Dar idila lor e tulburata de sotul focoasei frumuseti, un tip certat cu legea, care vine sa caute razbunare. Acum, fermierul trebuie sa-si puna la bataie curajul proaspat recapatat.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Maleficent
Regie:Robert Stromberg
Distributie: Angelina Jolie, Elle Fanning
Data: 30 mai

 

 

Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele, iar noua versiune a filmului va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra Aurorei (n.r. Frumoasa adormita), interpretata de Elle Fanning. Scenariul peliculei este semnat de Linda Woolverton iar Angelina Jolie va juca rolul vrajitoarei Maleficient.

 

 


 


X-men:Days of Future Past

Regie: Bryan Singer
Distributie: Michael Fassbender, Hugh Jackman, Patrick Stewart
Data: 23 mai

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly. X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Hugh Jackman, Halle Berry, Ellen Page.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies