marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele lunii la cinema: cele mai asteptate filme din luna august

Luna august aduce in cinematografe cel mai nebun film al anului - Suicide Squad, care reuneste gasca celor mai tari raufacatori din universul DC Comics, inclusiv Jokerul.

Premierele lunii la cinema: cele mai asteptate filme din luna august

Suicide Squad/Brigada Sinucigasilor
Regie: David Ayer
Distributie: Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie
Data: 5 august


Sunt celebri pentru faptele lor rele si pentru anarhia pe care o provoaca oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reusit sa-i prinda si sa-i vare dupa gratii. Pentru a-si micsora pedeapsa, nelegiuiţii accepta sinucigase misiuni sub acoperire, constienţi ca esecul înseamna moartea. Dupa ce si-au folosit puterile si inteligenţa pentru rau, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot si colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

The Secret Life of Pets/Singuri acasa
Regie: Yarrow Cheney, Chris Renaud
Distributie: Louis C.K., Kevin Hart
Data: 5 august

Illumination Entertainment si Universal Pictures prezinta cel de-al cincilea lor proiect comun, animatia SINGURI ACASA, o comedie despre ce fac animalutele noastre de companie dupa ce noi plecam la serviciu sau la scoala zi de zi.Superstarurile Eric Stonestreet si Kevin Hart debuteaza ca voci de animatie de lung metraj, si lor li se alatura Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress si Albert Brooks. Producatori sunt Chris Meledandri, fondator si CEO Illumination, impreuna cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lunga durata, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) si Yarrow Cheney. Scenariul le apartine lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

Sausage Party/Petrecerea cârnaților
Regie: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Distributie: Seth Rogen, Paul Rudd, Michael Cera
Data: 12 august

Un film animat fara menajamente despre incercarea unui carnat de a descoperi adevarul despre propria existenta. Dupa ce cad dintr-un cos de cumparaturi, acest carnat erou si noii lui prieteni pornesc intr-o calatorie periculoasa prin supermarket, ca sa se inoarca pe raftul lor inainte de reducerile de 4 iulie.

Lights Out
Regie: David F. Sandberg
Distributie: Teresa Palmer, Gabriel Bateman
Data: 12 august

Cand fratele ei mai mic, Martin, incepe sa traisca stari si situatii care i-au pus si ei candva la incercare sanatatea mintala, Rebecca porneste in cautarea adevarului de dincolo de teroare. Tanara va ajunge fata in fata cu o entitate cu un inexplicabil atasament fata de mama lor, Sophie.

Sous les jupes des filles
Regie: Audrey Dana
Distributie: Isabella Adjani, Laetitia Casta, Vanessa Paradis
Data: 12 august


Hell or High Water

Regie: David Mackenzie
Distributie: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster
Data: 19 august

Doi frati, un fost puscarias si un tata divortat, sunt anuntati ca ferma familiei urmeaza sa fie lichidata de banca, asa ca decid sa porneasca un sir de jafuri pline de adrenalina pentru a strange bani ca sa rascumpere afacerea. Un om al legii cu multa experienta le ia urmele, hotarat sa ii prinda.

Pete's Dragon/ Pete şi dragonul
Regie: David Lowery
Distributie: Wes Bentley, Karl Urban
Data: 19 august

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezinta Pete's Dragon, povestea unui tanar orfan si a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, intamplator, este dragon.


 

Ben-Hur
Regia: Timur Bekmambetov
Distributie: Rodrigo Santoro, Jack Huston

Filmul are la baza romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un print al Ierusalimului tradat si vandut ca sclav. Povestea izbavirii sale se dezvolta in paralel cu cea a vietii si crucificarii lui Iisus, care se intampla sa activeze in aceeasi regiune in care este obligat sa isi duca existenta si Ben Hur.

War Dogs
Regie: Todd
Phillips Distributie: Johanh Hill, Miles Teller Data: 19 august

Povestea adevarata a doi barbati care au incheiat contracte cu Pentagonul pentru inarmarea aliatilor Americii in Afganistan.

Mechanic: Ressurection
Regie: Dennis Gansel
Distributie: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones
Data: 26 august

Arthur Bishop a crezut ca si-a lasat in urma trecutul criminal, cand dusmanul sau cel mai periculos ii rapeste iubirii vietii. Acum, el este obligat sa calatoreasca prin toata lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, facand ce face el cel mai bine, sa para accidente.

Don’t Breathe
Regie: Fede Alvarez
Distributie: Dylan Minnette, Stephen Lang
Data: 26 august

Nine Lives
Regie: Barry Sonnenfeld
Distributie: Kevin Spacey, Jennifer Garner
Data: 29 august

Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul NINE LIVES/NOUA VIETI ii are in distributie pe actorii Kevin Spacey, intr-un rol asa cum nu l-ati mai vazut pana acum, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, si ne avertizeaza ca, atunci cind vrei sa faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e sa pui suflet, altfel risti sa-ti pierzi tu sufletul, asa cum o pateste Kevin Spacey cand, simtindu-se vinovat ca sta mai mult la birou decat cu familia sa, decide sa-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta si-l dorea de cativa ani – o pisica.
Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, insa, nu e unul magic, asa ca nici pisica pe care o cumpara de acolo nu va fi una obisnuita. In drum spre petrecerea fiicei sale are un accident si, cand isi vine in fire, mai sa si-o piarda din nou: se trezeste prins in corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reusi sa redevina afaceristul fara sentimente, cum era inainte de “transformare”? Sau viata ii da o lectie si il tine captiv in pufosenia pe care toata familia lui o va indragi, mai putin el, care ura pisicile, pana ce va deveni un om mai bun?


Marauders/Pradatorii

Regie: Steven C. Miller
Distributie: Bruce Willis, Dave Bautista
Data: 29 august



Modifică setările cookies