marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile BAFTA 2015: cele mai spectaculoase aparitii ale serii. Vedetele care au impresionat cu tinutele lor

Duminica seara, Londra a fost centrul atentiei in lumea filmului, odata cu decernarea Premiilor BAFTA, echivalentul Oscarurilor britanice.  Evenimentul a fost gazduit de Opera Regala din Londra, iar pe covorul rosu si-au facut aparitia cele mai mari staruri de film ale momentului.

Premiile BAFTA 2015: cele mai spectaculoase aparitii ale serii. Vedetele care au impresionat cu tinutele lor

GALERIE FOTO Vezi cele mai frumoase imagini de la Premiile BAFTA 2015

 

Gala Premiilor BAFTA a fost unul dintre cele mai elegante evenimente ale anului. Culoare, bun gust si eleganta au fost temele care au definit tinutele in care si-au facut aparitia cele mai mari staruri de film.

 

"Boyhood" a fost recompensat atat pentru cel mai bun film, cat si pentru cea mai buna regie - Richard Linklater. Eddie Redmayne si-a adjudecat un nou trofeu penteu rolul magistral din "The Theory of Everything", in care il joaca pe omul de stiinta Stephen Hawking. Julianne Moore a luat premiul BAFTA pentru cea mai buna actrita cu intepretarea din "Still Alice".

 

 

Vedetele feminine au atras privirile, ca intotdeauna. Frumoasa actrita Keira Knightley si-a ascuns burtica de gravida intr-o rochie inflorata, jumatate alba, jumatate neagra. Insa, actrita Julianne Moore, in varsta de 54 de ani, a avut curajul sa opteze pentru o rochie rosie, cu un decolteu generos.

 

 

 

Reese Witherspoon a fost si ea pe lista celor mai bine imbracate vedete, intr-o rochie mov, stramta pe corp si cu un decolteu urias. 

 

 

 

 

 

Vedeta filmului Gone Girl, Rosamund Pike a intors privirile intr-o rochie neagra si eleganta, ce i-a pus in valoare silueta impecabila, la doar 9 saptamani de cand a nascut.

 

 

Benedict Cumberbatch si sotia sa

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies