marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie pe covorul rosu: Scarlett Johansson arata incredibil la doar 2 luni de cand a nascut

Scarlett Johansson a iesit pentru prima data in public, de cand a nascut. Acesta a venit pe covorul rosu la premiera "The Teory of Everything", sa il sustina pe Eddie Redmayne. Desi a nascut primul ei copil la inceputul lunii septembrie, actrita a revenit la silueta pe care o avea inainte sa ramana insarcinata.

Prima aparitie pe covorul rosu: Scarlett Johansson arata incredibil la doar 2 luni de cand a nascut

Scarlett Johansson, singura actrita care a primit de doua ori titlul de "cea mai sexy femeie in viata", a  participat la o vizionare restransa a filmului "The Theory of Everything", in care rolul principal este jucat de Eddie Redmayne.  Vedeta de 29 de ani a aratat impecabil, iar noul look o prinde de minune. Aceasta a renuntat la buclele blonde in favoarea unei tunsori scurte, moderne si foarte la moda. VEZI AICI IMAGINILE

 

 

 

Aceasta a fost prima aparitie importanta de la nasterea fetitei ei, Rose, in luna septembrie. Toti criticii au fost de acord ca actrita a aratat absolut fantastic. "Daca toate femeile ar putea sa revina atat de repede la silueta initiala cu siguranta am vedea mai multi copii", au spus unele voci.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies