marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, dovada ca merita titlul de cea mai sexy femeie in viata: cat de bine arata actrita la doar o luna de cand a nascut

La doar o luna de cand a nascut, Scarlett Johansson arata impecabil si si-a pastrat silueta. Actrita a fost surprinsa de papparazzi intr-un moment romantic, in timp ce il saruta pe lodgonicul ei, in New York.

Scarlett Johansson, dovada ca merita titlul de cea mai sexy femeie in viata: cat de bine arata actrita la doar o luna de cand a nascut


Scarlett Johansson s-a mentinut in forma si nu a lasat sarcina sa ii strice silueta. Desi a nascut cu doar o luna in urma, actrita, declarata anul trecut cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire, ramane o frumusete naturala deosebita. Actrita este prima femeie onorata de 2 ori cu acest titlu.

Alaturi de logodnicul ei, Romain Dauriac, cei doi au fost vazuti in plina zi, pe strazile din New York si erau foarte afectuosi unul cu celalalt.

 

 


Actrita ravnita de milioane de barbati din intreaga lume si partenerul ei au urat bun venit pe lume unei fetite pe care au numit-o Rose, in urma cu o luna.

Vedeta in varsta de 29 de ani a ales sa fie extrem de discreta cu viata ei personala, mai ales in ultimele luni. Chiar si asa, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Wall Street Journal in timpul turneului de promovare al filmului "Captain America: The winter soldier" Scarlett a spus ca ii este foarte greu sa imbine viata profesionala cu cea personala in aceasta perioada.

 


"E foarte stresant sa nu poti petrece timp alaturi de familie din cauza faptului ca alergi mereu dupa succes. Vreau sa existe o lume in care sa gasesc un echilibru intre viata de familie si profesie. Imi doresc din suflet sa pot face macar un film pe an, sa lucrez pe cont propriu, sa dezvolt lucruri, sa fac teatru si, in acelasi timp, sa ma ocup de familie. Vreau sa am totul, in mod egoist", spunea Scarlett.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies