marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie publica a lui Brad Pitt, dupa divortul de Angelina Jolie. Actorul, prezent alaturi de Marion Cotillard la premiera filmului Allied

Actorul Brad Pitt a fost achitat de acuzatia de agresiune in cadrul investigatiei privind comportamentul agresiv fata de unul dintre copiii sai, informeaza Reuters. Acesta a avut si prima aparitie publica de la divort.
Prima aparitie publica a lui Brad Pitt, dupa divortul de Angelina Jolie. Actorul, prezent alaturi de Marion Cotillard la premiera filmului Allied

Brad Pitt a avut prima aparitie publica dupa divortul de Angelina Jolie. Chiar in aceeasi zi in care a ajuns la o intelegere privind custodia copiilor si a scapat de acuzatii, actorul a fost prezent pe covorul rosu de la premiera filmului "Allied" in Los Angeles.


Actorul de 52 de ani a venit alaturi de Marion Cotillard la premiera mondiala a celui mai recent film al sau. Starul, despre care tabloidele au scris ca ar fi avut o aventura cu actrita, a lasat in urma necazurile din ultimele luni si a aratat cat a putut de bine, chiar a zambit si a semnat autografe pentru fanii sai. Fanii au observat ca nu poarta verigheta, iar actorul le-a multumit pentru ca au fost alaturi de el si l-au inteles in aceasta perioada dificila din viata sa.

"A fost foarte dragut, toata lumea a fost buna si intelegatoare cu mine. Este foarte frumos sa am parte de atata sustinere" a spus actorul pentru E News.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies