marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie in public a lui Blake Lively de cand a anuntat ca este insarcinata: "Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mama". Cat de frumoasa este actrita

Blake Lively a iesit pentru prima data in public de cand a anuntat ca este insarcinata cu sotul ei, Ryan Reynolds.

Prima aparitie in public a lui Blake Lively de cand a anuntat ca este insarcinata: Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mama . Cat de frumoasa este actrita

Invitata la gala Golden Heart Awards, in New York City, Blake Lively a stralucit pe covorul rosu si a atras toate privirile. Intr-o rochie bej, brodata si stramta, actrita a atras toate privirile si este una dintre cele mai sexy mamici din showbiz.

 

Actrita din "Gossip Girl" a dezvaluit ca intotdeauna si-a dorit sa fie mama si ca mereu a fost mamoasa: "Provin dintr-o familie mare si chiar daca eram cea mai mica,  dar intotdeauna am fost afectuoasa, chiar si cu copiii altora" a declarat pentru Daily Mail.

 

 

 


Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds sunt casatoriti din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete, potrivit hollywoodreporter.com.Informatia privind sarcina actritei in varsta de 27 de ani a fost publicata pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alaturi de o fotografie a vedetei afisandu-si silueta de gravida. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

 


Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 37 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai tarziu, s-au casatorit.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies