marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Anthony Hopkins in Solace: afla povestea thrillerului suprananatural in care joaca si Colin Farrell

Anthony Hopkins  se intoarce in lumea crimelor brutale, insa de aceasta data isi foloseste calitatile de partea binelui. Actorul joaca in thrillerul Solace, din care mai face parte si Colin Farrell, iar prima imagine tocmai a fost lansata.

Prima imagine cu Anthony Hopkins in Solace: afla povestea thrillerului suprananatural in care joaca si Colin Farrell


In thrillerul supranatural, Anthony Hopkins joaca rolul unui medium care analizeaza locul crimei. Aflat in pragul pensionarii, acesta se ofera sa isi foloseasca talentul special si-l ajuta pe agentul FBI interpretat de Jeffrey Dean Morgan sa rezolve o serie de crime brutale. Din distributie mai face parte si Abbie Cornish, iar Colin Farrell va juca rolul unui criminal in serie cu puteri supranaturale.

 

Hollywood Reporter a lansat prima imagine tocmai si ii infatiseaza pe Anthony Hopkins si Jeffrey Dean Morgan, chiar in timp ce incearca sa prinda criminalul.


Afonso Poyart semneaza regia, iar scenariul este scris de Sean Bailey. "Acest film are parte de o poveste interesanta, personaje puternice si o structura complexa. Ce m-a atras foarte mult a fost scenariul, eram curios si voiam sa intru in mintea unui medium, sa vad cum actioneaza. Este un vis sa pot lucra alaturi de Anthony Hopkins si toti ceilalti actori" a spus regizorul filmului, conform Hollywood Reporter.

 

 

Filmul este produs de un studiou independent Flynn Picture Co., Beau Flynn fiind producaotorul, dar ce este mai interesant este faptul ca unul dintre co-scenaristi, Sean Bailey, este presedintele departamentului de productie in cadrul Walt Disney. Alaturi de el, la scenariu au mai lucrat Ted Griffin (Ocean's Eleven) si James Vanderbilt (The Amazing Spider-Man 2).

 

Solace urmeaza sa fie lansat in 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies