marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Dwayne Johnson in rolul eroului legendar Hercule: actorul i-a impresionat pe fani cu muschii sai

Dwayne Johnson a publicat pe contul sau de Twitter prima imagine de la filmarile noului film cu Hercule, regizat de Brett Ratner.

Prima imagine cu Dwayne Johnson in rolul eroului legendar Hercule: actorul i-a impresionat pe fani cu muschii sai

 

Dwayne Johnson se pregateste sa intre pielea unuia dintre cei mai iubiti eroi, Hercule, in pelicula Hercules: The Thracian Wars. Actorul le-a oferit fanilor sai o imagine de la filmari, in timp ce era asistat de echipa de machiaj, iar fanii au fost impresionati de aspectul sau fizic. Dwayne a scris in mesajul sau de pe Twitter ca petrece 3 ore la machiaj, alaturi de profesionisit nominalizati la Oscar si ca este foarte incantat.

 

Luptatorul de wrestling devenit actor este recunoscut pentru conditia sa fizica impecabila si muschii supradimensionati si a muncit si mai mult pentru a fii in forma in rolul Hercule. In noul film, Hercules: The Thracian Wars, eroul semizeu trece printr-o perioada nefasta, in care este nevoie sa devina mercenar si sa calatoreasca in Grecia pentru a-si vinde serviciile pentru bani.

 

 

 

 

Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.


Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

 

Aceast rol este sansa lui Dwayne Johnson de a-si rascumpara greselile din trecut cu privire la acest gen de filme, tinand cont ca wrestler-ul transformat in actor a parcurs un drum destul de lung din zilele unor filme ca Mummy Returns sau Scorpion King. Insa proudctiile ca Fast Five sau GI Joe: Retaliation sau Fast and Furious 6, proaspat lansat in cinema, l-au transformat intr-un adevarat star de actiune.

 

 

Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies