marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam McIntyre: starul din Spartacus va juca alaturi de Kellan Lutz in super productia Hercules 3D

Liam McIntyre trece de la Imperiul Roman la mitologia greceasca prin noua colaborare la filmul Hercules 3D. Actorul australian va juca alaturi de Kellan Lutz in super productia 3D pentru care vor incepe filmarile in luna mai, in Bulgaria, conform Hollywood Reporter.

Liam McIntyre: starul din Spartacus va juca alaturi de Kellan Lutz in super productia Hercules 3D


Hercules 3D
va intra in competitie directa cu o alta productie de la Hollywood despre semizeul cel mai cunoscut din mitologie grecreasca. Cealalta pelicula, Hercules, il va avea in rol principal pe Dwayne Johnson si este produsa de Paramount si MGM.

Cu toate ca are un buget mai mic decat rivalul sau, de doar 70 de milioane de dolari, Hercules 3D se bucura de o distributie mult mai interesanta, care va atrage cu siguranta un public mai tanar. Kellan Lutz il va juca pe Hercules, care alaturi de Sotiris (Liam McIntyre) este vandut in sclavie si trebuie sa se lupte pentru libertatea lui. Filmul este regizat de Renny Harlin (Deep Blue Sea) si produs de Nu Image/ Millenium.


Liam McIntyre va interpreta rolul unui comandant grec pe nume Sotiris, care ajunge sa fie prietenul cel mai bun al lui Hercule si sa lupte alaturi de acesta pentru libertate. McIntyre a devenit cunoscut dupa rolul din serialul Spartacus: War of the Damned, unde l-a inlocuit pe regretatul Andy Whitfield. Hercules 3D va fi primul film important din cariera lui McIntyre si poate sa ii propulseze cariera la un nou nivel, dar se pare ca actorul face fata cu brio provocarii.

 

Liam McIntyre                                                                Kellan Lutz


 

 

“Sunt norocos sa il am in rolul comandantului military Sotiris, prietenul cel mai bun al lui Hercule.” A declarat regizorul peliculei, conform Hollywood Reporter. Acesta a mai spus ca relatia dintre cei doi luptatori poate fi descrisa ca antagonista la inceput, dar ca Herucle si Sotiris se imprietenesc pe parcurs. Scenariul a fost scris de Sean Hood, Renny Harlin si Steve Giulio, iar printre producatori se numara Les Welden si Danny Lerner.


Desi inca nu are o data de lansare, premiera va avea probabil loc in 2014, la fel ca si cealalta pelicula cu Hercules. Ramane de vazut care dintre cele doua productii americane va deveni un succes si care va fi un esec la box-office, dar pana in acest moment, varianta cu Kellan Lutz a reusit sa iasa in evidenta prin distributie.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies