marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Emilia Clarke in thrillerul supranatural "Voice from The Stone": cum arata actrita din Game of Thrones

A aparut prima imagine din filmul "Voice from The Stone", cu Emilia Clarke in rol principal. Actrita, care poate fi vazuta in acest an in noul sezon din "Game of Thrones" sau in blockbusterul "Terminator: Genisys", a adoptat un nou look in acest film.

Prima imagine cu Emilia Clarke in thrillerul supranatural Voice from The Stone : cum arata actrita din Game of Thrones

In urmatorul ei film, "Voice from The Stone", proiect prezentat de producatori pentru a fi cumparat la Berlin, povestea o aduce in prim plan pe Verena (Emilia Clarke) o asistenta medicala devine apropiata de un baietel care nu mai vorbeste de cand i-a murit mama, in urma cu un an. Jacob, care traieste cu tatal lui, intr-un conac din Toscana, refuza sa vorbeasca si pare sa fie fascinat de niste voci din interiorul impunatoarei constructii de pietre.

 

Cu cat se apropie mai mult de baiat si de tatal sau, Verena descopera ca atat locul, cat si familia sunt urmarite de spirite rele, iar ca sa se salveze, femeia va fi nevoita sa se confrunte cu fantoma dintre pietre. Actiunea are loc in perioada anilor '50. Filmul este regizat de  Eric D. Howell.
 

 


Emilia Clarke are un an incarcat in 2015. Ea revine in celebrul rol Daenerys Targaryen in urmatorul sezon din Game ofThrones, ce va fi difuzat in aprilie, iar in vara o puteti vedea in Terminator: Genisys, un blockbuster asteptat de milioane de fani in care va juca rolul iconic Sarah Connor. "Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 201.

 

Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney si Jason Clarke sunt eroii filmului regizat de  Alan Taylor. Filmul promite sa le ofere fanilor de toate: o lume apocalipitca, in care continua razboiul dintre oameni si masinarii. Arnold face cascadorii spectaculoase: sare dintr-un elicopter direct intr-un alt elicopter, iar Emilia Clarke duce mai departe cu mandrie imaginea de eroina dura a celebrei Sarah Connor, ce a fost interpretata de Linda Hamilton in "Terminator 2".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies