marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emilia Clarke dezvaluie regimul strict pe care-l urmeaza pentru rolul Sarah Connor din Terminator 5: "Nu am voie sa mananc nimic"

Emilia Clarke este pe val in aceasta perioada iar cariera ei este in plina ascensiune. Actrita din Game of Thrones se pregateste pentru rolul care o va transforma intr-un adevarat star la Hollywood: ea o va juca pe Sarah Connor in Terminator 5.

Emilia Clarke dezvaluie regimul strict pe care-l urmeaza pentru rolul Sarah Connor din Terminator 5: Nu am voie sa mananc nimic

Actrita a fost prezenta la premiera sezonului 4 din Game of Thrones, unde a stralucit ca intotdeauna. Frumusetea ei i-a cucerit pe barbati, care au declarat-o cea mai frumoase femeie din lume anul trecut.
 

Emilia Clarke a devenit cunoscuta dupa ce a primit rolul frumoasei Daenerys Targaryen  in serialul Game of Throners. Popularitatea show-ului si interpretarea ei au ajutat-o sa obtina unul dintre cele mai ravnite roluri de la Hollywood, cel al Sarahei Connor in Terminator 5.


Intr-un interviu acordat revistei InStyle, vedeta de 26 de ani marturiseste ca regimul si antremanentele pentru noul ei film sunt foarte dure si nu prea are voie sa manance. "Nu am voie sa mananc nimic gustos. Ma uit la fafuriile pline cu bunatati, dar n-am voie. Doar o cana de ceai poate, fara zahar si fara lapte."

 


Pe langa regimul alimentar strict, Emilia Clarke se antreneaza intens in sala de forta si invata sa manuiasca arme. "Petrec foarte mult in sala de forta si invat in fiecare zi cum sa folosesc diverse arme. Am invatat noi tehnici de lupta, kickboxing, ridic greutati si trag cu arma".


Inaintea ei, Linda Hamilton (Terminator 1 si Terminator 2) si Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) au fost cele care au facut istorie, transformand personajul intr-un idol pentru milioane de oameni. Predecesoarea ei a fost chiar colega ei de platou, Lena Headey care aucm joaca rolul reginei Cersei Lannister, in Game of Thrones.


Sarah Connor este unul dintre cele mai cunoscute personaje din serie si a fost jucat de Linda Hamilton in filmul original, regizat de James Cameron. Ea este mama lui John Connor care va ajunge sa conduca fortele de rezistenta intr-un razboi intre omenire si cyborgi.

 


Emilia Clarke li se alatura astfel lui Jason Clarke (John Connor) si lui Arnold Schwarzenegger in productia care va fi regizata de Alan Taylor, cel care s-a ocupat si de Thor: The Dark Wordl si de mai multe episoade din Bored to Death si Sex and the City.
 

 

Terminator: Genesis se va lansa pe 1 iulie 2015. Intre timp, fanii actritei o pot vedea in sezonul 4 din Game of Thrones, care si-a lansat un nou trailer. Primul episod din noul sezon va debuta in SUA pe 6 aprilie.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies