marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Jennifer Aniston in comedia We're the Millers: cum arata actrita de 43 de ani in rolul unei prostituate

Jennifer Aniston filmeaza in aceasta perioada comedia We're the Millers, in care joaca rolul unei prostituate, iar primele imagini au aparut deja pe internet.

Prima imagine cu Jennifer Aniston in comedia We re the Millers: cum arata actrita de 43 de ani in rolul unei prostituate


 


GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!


Dupa ce vara trecuta avea o aparitie senzationala in comedia Horrible Bosses, unde a jucat rolul unei doctorite nimfomane, aceasta face din nou echipa cu Jason Sudeikis in noul ei film, We're the Millers.
 

Pelicula "We're The Millers" este povestea unui distribuitor de canabis (Jason Sudeikis) care isi inventeaza o familie falsa - o nevasta (Jennifer Aniston) si doi copii - si porneste intr-o calatorie prin America pentru a vinde droguri. Aniston joaca rolul unei prostiuate care il va ajuta pe Jason Sudeikis sa transporte marijuana prin SUA.

 

 

Scenariul filmului va fi semnat de Bob Fisher si Steve Faber, cei care au scris si Wedding Crashers. Comedia va fi regizata de Rawson Thurber.

 

Producatorii mizeaza pe o aparitie inedita a actritei, intr-un rol diferit de cele de pana acum. In primele imagini, actrita a aparut imbracata neglijent, potrivit rolului pe care il va intepreta. Vezi aici mai multe imagini

 

Din distributie va face parte si Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts,  care a declarat ca i s-a implinit un vis. "Nu pot sa cred cat de norocoasa sunt. Mi s-a implinit visul sa joc alaturi de Jennifer Ansiton" a scris aceasta pe Twitter.

 

 


La inceputul acestui an  Jennifer Aniston, a jucat alaturi de actualul ei iubit, Justin Theroux in comedia Wanderlust, iar anul trecut a cucerit box-office-ul cu alte doua comedii, Just Go With It si Horrbile Bosses.


Anul trecut, la 42 de ani, fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost aleasa "Sexiest Woman of All Time" - cea mai sexy femeie din toate timpurile de revista Men's Health.


Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies