marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Matthew McConaughey in The Free State of Jones: cat de schimbat e actorul premiat cu Oscar in drama despre Razboiul Civil

A aparut prima imagine cu Matthew McConaughey in noul sau film, "The Free State of Jones", o drama despre Razboiul Civil. Filmarile au debutat in New Orleans.

Prima imagine cu Matthew McConaughey in The Free State of Jones: cat de schimbat e actorul premiat cu Oscar in drama despre Razboiul Civil

Daca va intrebati de ce a adoptat o barba stufoasa Matthew McConaughey in ultimele luni, misterul a fost elucidat. Actorul s-a pregatit pentru urmatorul rol din drama de epoca "The Free State of Jones", care se va lansa in 2016.


"The Free State of Jones" are actiunea plasata in timpul Razboiluiui Civil din America si spune povestea unui fermier din Sud, Newt Knight (Matthew McConaughey) care se razvrateste impotriva Confederatiei si conduce rebeliunea impotriva lor. Impreuna cu alti fermieri si cu ajutorul sclavilor localnici, Knight a condus o revolta fiind impotriva secesiunii.
 

 

Insa, Knight a fost un personaj contoversat, dupa ce s-a casatorit cu o fosta sclava Rachel si a militat pentru rase mixte, un lucru unic in epoca post Razboiului Civil. Filmul este regizat de Gary Ross 9 ("The Hunger Games") si ii are in distributie pe Matthew McConaughey, Keri Russell si va intra in cinematografele din SUA pe 11 martie 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies