marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey, dezvaluiri emotionante despre cel mai mare film din cariera sa : "Am plans cand am vazut Interstellar"

In aceasta saptamana, cinefilii din Romania se pot delecta cu unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata, Interstellar. In regia lui Christopher Nolan, Interstellar il aduce in rol principal pe Matthew McConaughey. Actorul a fost extrem de emotionat de film, care imbine elemente science-fiction cu cele de drama.

Matthew McConaughey, dezvaluiri emotionante despre cel mai mare film din cariera sa : Am plans cand am vazut Interstellar

"L-am vazut si am plans de trei ori in timpul filmului", a spus castigatorul premiului Oscar, pentru revista People

 

 

Actorul de 45 de ani a mai spus ca atunci cand a filmat unele scene "i-au lacrimat ochii de emotie". Filmul regizat de Christopher Nolan in care Matthew McConaughey si partenera sa de platou, Anne Hathaway, calatoresc prin spatiu si timp in incercarea de a salva omenirea, nu este doar o misterioasa aventura sci-fi. O mare parte a actiunii este centrata pe relatia tata-fiica si pe eforturile lui de a crea un viitor copilului sau. "Chiar daca nu esti atras de stiinta sau de povestea de iubire dintre parinte si copilul lui, tot nu te poti ridica din fata ecranului".

 

 

Povestea din Interstellar urmareste un grup de exploratori care descopera noi gauri de vierme si le vor explora pentru a invinge limitele omului in calatoria in spatiu si pentru a cuceri vastele teritorii in calatoriile lor interstelare". Conform lui Nathan Crowley, designer in echipa filmului, "pelicula va atinge si subiecte complexe precum gaurile de vierme, relativitate, gravitatie si efectele lor in timp". Insa filmul va avea si o latura emotionala privind "relatia umana dintre un tata si fiica acestuia. Matthew McConaughey va fi liderul grupului de exploratori.

 

Totodata, filmul va aduce in prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce supra populare planetei si lipsa de hrana. Odata cu schimbarile climatice, porumbul ramane singurul aliment viabil de consum, iar omenirea trebuie sa gaseasca noi resurse de hrana. Interstellar se lanseaza in Romania pe 7 noiembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies