marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Russell Crowe in rolul lui Noe, filmul pe care regizorul Darren Aronofsky viseaza sa-l faca de 30 de ani

Este una dintre cele mai populare povesti biblice, insa regizorul Darren Aronofsky a gasit un mod sa faca moderna istoria lui Noe, a arcei sale si a potopului care a sters totul de pe fata Pamantului.

Prima imagine cu Russell Crowe in rolul lui Noe, filmul pe care regizorul Darren Aronofsky viseaza sa-l faca de 30 de ani


"Am visat sa fac acest film inca de cand aveam 13 ani. Acum devine realitate", a sunat mesajul de pe Twitter postat de Darren Aronofsky luna trecuta cand a inceput productia filmului in Islanda.


Prima imagine, publicata de USA Today cu un Russell Crowe barbos interpretandu-l pe Noe a creat frenezie in randul fanilor acestuia.  Filmul produs de Disruption Entertainment si New Regency Pictures se va lansa pe 28 martie 2014, iar Darren Aronofsky semneaza si scenariul alaturi de John Logan.


Din distributia filmului fac parte Emma Watson, in tolul Ilei, fiica adoptiva a lui Noe, Jennifer Connelly este Naameh, sotia lui Noe, Anthony Hopkins este Matusalem, bunicul lui Noe, iar Douglas Booth si Logan Lerman sunt Shem si Ham, baietii lui Noe. Ray Winstone  il va interpreta pe dusmanul lui Noe, Tubal-Cain
.

Intr-o lume fara speranta si fara ploaie sau recolte dominata de razboinici si barbari, Noe era un barbat bun care nu dorea decat linistea familiei sale. In fiecare noapte el are viziuni despre un potop apocaliptic. Treptat  realizeaza ca acestea reprezinta un mesaj al lui Dumnezeu care a decis sa stearga totul de pe suprafata Pamantului. Insa Noe a primit o sansa de a salva lumea.

 


Regizorul, scenaristul si producatorul american Darren Aronofsky a devenit celebru inca de la debutul sau, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovatii la Festivalul de Film de la Cannes, devenit apoi unul dintre filmele cult ale sfarsitului de secol XX, si cu "Fantana", "Luptatorul/ The Wrestler" (Leul de Aur la Venetia in 2008).

Thrillerul sau "Lebada neagra/ Black Swan" a deschis Festivalul de la Venetia in 2010, inainte de a deveni o pelicula apreciata de critici, dar si de public. Acest lungmetraj a primit cinci nominalizari la premiile Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", dar a trebuit in cele din urma sa se multumeasca cu o singura statueta - cea castigata de Natalie Portman la categoria "cea mai buna actrita in rol principal".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies