marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Sharlto Copley in Elysium: cum arata eroul negativ al unuia dintre cele mai mari blockbustere din 2013

Revista Empire a lansat prima imagine cu eroul negativ din super productia Elysium, in care mai joaca Matt Damon si Jodie Foster. In noua imagine, fanii au ocazia sa-l vada pentru prima data pe actorul Sharlto Copley in rolul negativ Kruger.

Prima imagine cu Sharlto Copley in Elysium: cum arata eroul negativ al unuia dintre cele mai mari blockbustere din 2013

articole relationate

Elysium este regizat de Neill Blomkamp, cel care a creat si SF-ul District 9, nominalizat la Oscar in 2009. Filmul a fost tinut intr-un mare mister de producatori iar presa a aflat putine detalii despre el, lucru care i-a intrigat pe fanii regizorului. Potrivit IMDb.com filmul produs de Sony Pictures are un buget de 100 de milioane de $.


Scris si regizat de Neill Blomkamp, Elysium ii are in distributie pe Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, William Fichtner si Diego Luna si va fi lansat in SUA pe 1 martie 2013.

Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, filmul este plasat in anul 2159 cand exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.

 


Secretara de stat Rhodes (Jodie Foster), un oficial dur al Guvernului, nu se da in laturi de la nimic pentru a inaspri legile impotriva imigratiei si pentru a conserva stilul luxos de viata al cetatenilor de pe Elysium. Asta nu impiedica oamenii de pe Terra sa incerce sa patrunda in Elysium, prin orice mijloace posibile. Ghinionistul Max (Matt Damon) accepta sa porneasca intr-o misiune descurajatoare, care, daca va fi incununata de succes, nu numai ca ii va salva viata, dar va aduce egalitate intre cele doua lumi aflate la poli diferiti.


Neill Blomkamp a facut furori in anul 2009 cu SF-ul de debut “District 9“, care a fost nominalizat la patru premii Oscar la sectiunile “Cel mai bun film”, “Cel mai bun scenariu adaptat”, “Cele mai bune efecte vizuale” si “Cea mai buna editare de film”.

 

Sharlto Copley in Elysium


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies