marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Tom Cruise dupa anuntul divortului. Cum arata actorul in rolul unui fost politist militar implicat in mai multe crime 

Chiar daca pe plan personal lucrurile nu ii merg atat de bine, Tom Cruise se poate lauda cu o activitate impresionanta pe plan profesional.

Prima imagine cu Tom Cruise dupa anuntul divortului. Cum arata actorul in rolul unui fost politist militar implicat in mai multe crime

Dupa Rock of Ages, actorul american se afla in Islanda pentru filmarile de la Oblivion, in timp ce se pregateste pentru lansarea productiei Jack Reacher, lansare care va avea loc la finalul anului, pe 21 decembrie.

 

Cu sase luni inainte de aparitia in cinematografe, regizorul Christopher McQuarrie a prezentat o imaginea a rolului pe care il va juca Tom Cruise in filmul care reprezinta o adaptare dupa romanul One Shot, a lui Lee Child. Actorul american va fi un fost politist militar care se transforma intr-un vagabond vigilent care este implicat intr-un caz in care un lunetist trage la intamplare in oameni obisnuiti.

 

Filmul lui McQuarrie va evidentia o latura mai putin cunoscuta a lui Tom Cruise, una mai intunecata in care nu mai arata ambitia, puterea si sarmul cu care ne-a obisnuit.

 

”Cineva l-a intrebat la un anumit punct al povestii despre diferenta dintre un politist militar si unul normal. Reacher a explicat ca pentru orice polisti militar, fiecare suspect reprezinta un ucigas antrenat”, a marturisit Christopher McQuarrie, cel care a regizat The Way of the Gun si a castigat un Oscar pentru The Usual Suspects.

 

 

”Nu sufera de nici un fel de probleme, de nemultumiri. La modul propriu si figurat, Reacher nu are nici un fel Dumnezeu. Este foarte pragmatic, solitar si nu se poate indeparta de o situatie care trebuie facuta corect. Nu poate pleca pana nu se rezolva”, a adaugat McQuarrie.

 

Cum era de asteptat, filmul a starnit deja o serie de controverse, controverse care tin de aspectul fizic al lui Tom Cruise care nu se potriveste cu cel al personajului din carte, personaj care are o constitutie foarte atletica, impunatoare, chiar greoaie.

 

”Doresc sa-i linistesc pe cei care stiu carte. E clar ca nu sunt la fel de mare ca Jack, insa Lee a simtit ca eu sunt omul potrivit sa conduc masini rapide si sa lovesc oameni”, a explicat Tom Cruise.

 

Intre timp, Tom Cruise filmeaza pentru Oblivion, productie SF in care va juca rolul unui soldat intr-un peisaj apocaliptic plasar in viitor cand Pamantul este atat de iradiat incat oamenii ramasi in viata traiesc deasupra norilor, ascuzandu-se de o specie violenta de extraterestri Scavengers, care patruleaza printre ruine.

 

Pe plan personal, Tom Cruise nu se poate lauda cu vesti la fel de bune, dupa ce la finalul saptamanii a fost anuntat divortul sau de Katie Holmes dupa cinci ani de casatorie.
 

foto: Entertainment Weekly


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies