marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Vin Diesel din ultimul sau SF de 100 de milioane de dolari, Riddick

Vin Diesel le-a dezvaluit celor 27 de milioane de fani de pe Facebook primele imagini din cel de-al treilea film din seria SF ce il are drept protagonist - Riddick.

Prima imagine cu Vin Diesel din ultimul sau SF de 100 de milioane de dolari, Riddick

Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.


Regizat de David Twohy, Riddick  va intra in productie in aceasta toamna  iar filmarile vor avea loc in Canada.  Filmul are un buget de 100 de milioane de dolari si este produs de studiourile Universal.



"In timp ce eu imi repetam replicile, regizorul si echipa sa de artisti creau lumea sugerata de aceasta imagine.Stiti cu totii cat de mult imi plac storyboard-urile si aceste cadre de concept-art, sunt ca un copil intr-un magazin de dulciuri. M-a fascinat intotdeauna sa pot  veade  acest stadiu preliminar cu munca specialistilor CGI. Este un element care se definitiveaza abia dupa filmari, asa ca esti nerabdator sa il vezi realizat pe deplin”, a povestit actorul pe pagina de Facebook.


In 2004, prima parte The Chronicles Of Riddick, a avut incasari de 57 de milioane de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies