marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine de pe platourile Mad Max: Fury Road. Rosie Huntington-Whiteley in filmul de 100 de milioane de dolari ce invie o franciza celebra

Seria Mad Max, cu care Mel Gibson a devenit popular, este readusa la viata dupa 27 de ani de la ultimul film din trilogie. Mad Max: Fury Road il are ca protagonist pe Tom Hardy, insa cele care au atras atentia sunt actritele Rosie Huntington Whiteley, Charlize Theron si Zoe Kravitz. Astazi a aparut si prima imagine de la filmari.

Prima imagine de pe platourile Mad Max: Fury Road. Rosie Huntington-Whiteley in filmul de 100 de milioane de dolari ce invie o franciza celebra

Rosie Huntington-Whiteley, vedeta ultimului film din franciza Transformers va juca alaturi de Charlize Theron, Tom Hardy , Nicholas Hoult si fiica lui Lenny Kravitz, Zoe Isabella Kravitz. Mad Max: Fury Road  este regizat de acelasi George Miller care a realizat incepand cu 1979 trilogia Mad Max.


 

Actrita a postat pe contul ei Instagram prima imagine de la filmari, in care apare alaturi de colegele ei Zoe Kravitz si  Riley Keough, pe niste dune de nisip, care aduc aminte de atmosfera sumbra si apocaliptica din celelalte filme ale seriei. Heough, care este nepoate lui Elvis Presley, s-a aratat incantata de colaborarea cu Rosie Huntington-Whiteley intr-un mesaj pe Twitter, in care scria ca "viata se schimba rapid si sunt recunoscatoare sa fiu alaturi de oameni speciali, mai ales alaturi de Rosie Huntington-Whiteley".

Mad Max: Fury Road este a patra productie din seria Mad Max care continua aceeasi lupta acerba pentru supravietuire si suprematie intr-o lume post apocaliptica plina de arme sofisticate si vehicule bizare.

Acest proiect a fost initiat inca din iunie 2010 si filmarile se vor derula in Australia, la fel ca si pentru celelalte filme ale seriei, si aduce mai multe noutati. Cea mai importanta este distribuirea lui Tom Hardy in rolul principal, in defavoarea lui Mel Gibson care a declarat ca varsta sa de 56 de ani nu mai este potrivita pentru personajul lui Max. Filmul are un buget de 100 de milioane de dolari, potrivit imdb.com.
 

 

 

Producatorii au declarat ca Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusa lumii in care acesta va duce aceleasi lupte dure insa intr-o maniera mai moderna.

 

Charlize Theron o va juca pe Furiosa, rol pentru care a ales sa se tunda zero, imagine care i-a socat pe fani.  Ea a declarat ca este extrem de incantata sa faca parte dintr-un univers legendar: "Sa ai sansa sa readuci la viata o astfel de lume, pentru mine este ceva nemaipomenit. Originalul Mad Max a creat o lume intensa si mi s-a parut amuzant sa vin si sa imi las si eu amprenta" a spus Theron.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies