marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mexicanul caruia ii stiu toti de frica se intoarce: Amber Heard il seduce pe Machete in prima imagine oficiala din Machete Kills

Fanii lui Machete se pot bucura de prima imagine oficial din Machete Kills, continuarea filmului din 2010. Pentru prima data, acestia o pot vedea pe Amber Heard, in bratele lui Daniel Trejo.

Mexicanul caruia ii stiu toti de frica se intoarce: Amber Heard il seduce pe Machete in prima imagine oficiala din Machete Kills

 

Actrita de 26 de ani, care a sucit mintile barbatilor in The Rum Diary, promite o aparitie incendiara in Machete Kills.In film, actrita este o tanara extrem de frumoasa, castigatoarea Miss San Antonio, care aspira la mai mult si care incearca sa-l seduca pe Danny Trejo.

Machete (Danny Trejo) celebrul mexican caruia ii stiu toti de frica se intoarce in 2013 din nou pe marile ecrane. Jessica Alba si Michelle Rodriguez isi vor relua rolurile in Machete Kills iar alaturi de ele mai ajung Sofia Vergara, Amber Heard si Mel Gibson.


De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale.
 

Sofia Vergara o va juca pe Madame Desdemona, o patroana de bordel ale carei prostituate ascund informatii pretioase in timp ce Amber Heard (The Rum Diary, Pineapple Express) va juca o asasina pe nume Miss San Antonio. Mel Gibson a primit si el un rol negativ: va interpreta un periculos traficant de arme. Regizorul Robert Rodriguez a anuntat  ca l-a distribuit pe Charlie Sheen in urmatorul sau film, intr-un rol inedit, cel al presedintelui Statelor Unite.


De scenariul se va ocupa Kyle Ward care intentioneaza sa faca povestea mult mai violenta si mai sangeroasa decat cea din prima parte lansata in 2010 cu Danny Trejo, Michelle Rodriguez si Robert De Niro.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies