marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din noul film science-fiction regizat de Ridley Scott: Matt Damon este un astronaut in The Martian

Ridley Scott continua sa faca productii SF, cu actori de prima mana. Astfel, urmatorul sau film este "The Martian", cu Matt Damon si Jessica Chastain in rolurile principale.

Primele imagini din noul film science-fiction regizat de Ridley Scott: Matt Damon este un astronaut in The Martian

Pentru fani, prima imagine lansata din The Martian poate fi ca un deja-vu, care sa le aduca aminte de Interstellar, super productia lui Christopher Nolan lansata anul trecut. Ambii actori au facut parte din distributie, iar acum joaca impreuna intr-un film cu subiect asemanator, The Martian, regizat de Ridley Scott.

 

 

 

The Martian urmareste aventurile unui astronaut, Mark Watney (Matt Damon), care este declarat mort in urma disparitiei sale si a echipei in timpul unei misiuni pe planeta Marte. Dar Watney a supravietuit si s-a trezit singur pe planeta indepartata. Cu doar cateva provizii la el, acesta trebuie sa isi foloseasca toate abilitatile pentru a substitui si gasi un mod de a transmite mesaj de ajutor catre Terra.

 

 

 

Scenariul este scris de Drew Goddars si are la baza cartea scrisa de Andy Weir.  Distributia este foarte interesant aleasa si alaturi de ei mai fac parte Kate Mara, Sebastian Stan, Kristen Wiig, Sean Bean, Chiwetel Ejiofor.

 

Data de lansare este 25 noiembrie 2015. 


Galerie foto


Modifică setările cookies