marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine oficiala cu Jared Leto din Suicide Squad: transformarea completa a Jokerului

Regizorul David Ayer a dezvaluit in sfarsit, prima imagine completa cu transformarea lui Jared Leto in celebrul Joker.

Prima imagine oficiala cu Jared Leto din Suicide Squad: transformarea completa a Jokerului

Imaginea cu Jared Leto a fost postata pe contul de Twitter al regizorului si fanii pot vedea in intregime cum va arata noul Joker, dupa saptamani de teasing, in care Leto si echipa au aratat cate putin, pentru a crea suspans.

 

Din imagini, Jokerul lui Jared Leto se apropie foarte mult de look-ul din benzile desenate clasice si e posibil ca abordarea rolului sau sa fie apropiata de benzi desenate, in care Jokerul este maestrul farselor morbide, are trucuri prin care isi anihileaza inamicii si este infricosator.

 

Actorul de 42 de ani a avut curaj cand a acceptat rolul, dupa ce a mai fost interpretat de Jack Nicholson si Heath Ledger, interpretari considerabile memorabile. 

 

 

Suicide Squad este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. Initial, Tom Hardy urma sa joace rolul principal, dar a renuntat din cauza programului incarcat. Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie)si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Filmul se va lansa pe 5 august 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies