marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Transformarea a inceput". Jared Leto si-a surprins fanii cu inca o fotografie in care arata cum va deveni Jokerul in Suicide Squad

Jared Leto este tot mai aproape de finalizarea transformarii pentru rolul Jokerului in filmul Suicide Squad. Fanii sunt nerabadatori sa vada daca Jared Leto va reusi sa se apropie de interpretarea geniala oferita de Heath Ledger in The Dark Knight. Recent actorul a postat o noua imagine cu urmatorul pas in procesul transformarii pentru noul sau film.

Transformarea a inceput . Jared Leto si-a surprins fanii cu inca o fotografie in care arata cum va deveni Jokerul in Suicide Squad

Productia pentru Suicide Squad va incepe in cateva saptamani, iar Jared Leto a profitat de ocazie si a postat o nou imagine cu el pe Instagram, in care anunta transformarea in celebrul personaj The Joker. Leto este foarte activ pe retelele de socializare si isi tine la curent fanii despre Suicide Squad. Mai mult, cei care au participat la concertele trupei Thirty Seconds to Mars, al carui lider este Jared Leto, au avut parte sa auda si ce voce va folosi actorul pentru film, dupa ce a folosit-o in timpul unui concert.

"Transformation begins" a scris actorul cu o imagine care promite sa fie inainte, urmand ca in  urmatoarele zile sa vedem si cum va arata dupa transformare.
 

Suicide Squad este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. Initial, Tom Hardy urma sa joace rolul principal, dar a renuntat din cauza programului incarcat. Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie)si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Conform presei, motivul pentru care a renuntat la proiect este programul incarcat, iar filmarile s-ar suprapune cu cele pentru The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, si cu Leonardo DiCaprio in distributie.

 

 

 

Transformation begins.

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on



Modifică setările cookies