marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul poster pentru Fifty Shades of Grey: Jamie Dornan este playboy-ul miliardar Christian Grey

Milioane de femei viseaza la Christian Grey, eroul romanului erotic Fifty Shades of Grey, insa mai au de asteptat un an pana cand filmul se va lansa. Pana atunci, se pot delecta cu primul poster.

Primul poster pentru Fifty Shades of Grey: Jamie Dornan este playboy-ul miliardar Christian Grey

Primul poster pentru Fifty Shades of Grey este foarte elegant si gri. Acesta il infatiseaza pe Christian Grey (Jamie Dornan) privind Seattle-ul nemarginit. "Mr. Grey  will see you now" este replica de pe afis, iar fanele cartilor stiu ca acesta este momentul in care se intalnesc pentru prima data studenta virgina Anastia Steele (Dakota Johnson) si miliardarul cu placeri sado-masochiste Christian Grey (Jamie Dornan).

 


Cei de la Entertainment Weekly au lansat afisul, iar fanele isi pot face o ideea despre cum va arata cel mai frumos barbat din lume, asa cum il descrie Anastasia de-a lungul cartilor.
 

 

 


Filmul a fost mutata din calendar si se va lansa pe 14 februarie 2015, de Ziua Indragostitilor. Insa, presa straina scrie ca producatorii ar vrea sa nu includa scene explicite de sex, pentru a atrage un public tanar in salile de cinema. Cei care au citit romanele stiu ca  povestea celor doi abunda in scene de sex explicite, sado-masochiste si reprezinta esenta cartii, asa ca daca producatorii aleg varianta soft, fanii se vor revolta cu siguranta.

 

Intre timp, actorii filmeaza de zor, iar papparazii au surprins deja cateva imagini de la filmari. Dupa ce Charlie Hunnam a parasit filmul, producatorii au cautat rapid un alt inlocuitor pentru rolul enigmaticului Christian Grey si l-au gasit pe Jamie Dornan, cunoscut din The Fall sau Once Upon a Time, dar si pentru cariera sa de model.

 


 

 Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 70 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor. Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.

 

Sursa foto: Splash


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies