marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Charlie Hunnam pe platourile noului film regizat de Guy Ritchie: cum arata in rolul Regelui Arthur

Charlie Hunnam a inceput filmarile la Knights of the Roundtable: King Arthur, film regizat de britanicul Guy Ritchie.

Primele imagini cu Charlie Hunnam pe platourile noului film regizat de Guy Ritchie: cum arata in rolul Regelui Arthur

Imaginea a fost postata pe Twitter chiar de regizor, care a anuntat debutul filmarilor. Filmul medieval il va avea in rol principal pe Charlie Hunnam, care il va juca pe Regele Arthur. Insa, asa cum ne-a obisnuit Guy Ritchie, filmul sau va fi o reinterpretare a povestii.
 

Iata si sinopsisul oficial: Curajoasa noua poveste ne prezinta o versiune alternativa a legendei. In film, Arthur este un tanar ce bantuie strazile din Londinium, fara sa stie ce destin maret il asteapta, pana cand pune mana pe celebra sabie Excalibur. Provocat de puterea nebanuita  a sabiei, Arthur este nevoit sa ia niste decizii indraznete. Impreuna cu o femeie misterioasa, Guinevere si o gasca lui, Arthur va invata sa manuiasca sabia, sa isi infrunte demonii si sa il infrunte pe tiranul Vortigern, care i-a ucis parintii si a devenit Rege.



Jude Law,
Djimon Hounsou si Eric Bana mai fac parte din distributie, iar filmul se va lansa in cinematografe incepand cu iulie 2016.
 

Acesta este primul film al lui Charlie Hunnam dupa incheierea definitiva a serialului Sons of Anarchy, despre un grup de motocicilsti americani, care a avut un succes nebun in SUA. Hunnam a fost prima optiune pentru rolul principal din Fifty Shades of Grey. Insa, actorul a renuntat la scurt timp dupa ce producatorii il anuntasera in rolul lui Christian Grey. Acesta a spus la momentul respectiva ca programul incarcat nu i-a permis sa continue filmarile, insa presa a scris ca scenariul slab l-a convins sa paraseasca proiectul. In locul lui a venit Jamie Dornan, care a fost pus la zid pentru intepretarea lui, iar filmul a fost defiintat de critici si catalogat drept unul dintre cele mai proaste filme ale anului.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies