marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Michael Fassbender in rolul lui Steve Jobs: actorul britanic arata incredibil in rolul omului care a schimbat lumea. Cand intra filmul in cinema

Noua productie despre viata lui Steve Jobs merge mai departe, dupa o serie de probleme si scandaluri. Dupa ce Sony a renuntat la film, cei de la Universal au preluat filmul biografic scris de Aaron Sorkin si regizat de Danny Boyle, cu Michael Fassbender in rolul principal. Pe internet au aparut si primele imagini de la filmari.

Primele imagini cu Michael Fassbender in rolul lui Steve Jobs: actorul britanic arata incredibil in rolul omului care a schimbat lumea. Cand intra filmul in cinema

 

Michael Fassender si Seth Rogen au inceput filmarile despre viata omului care a schimbat lumea si a fondat imperiul Apple. Ambii actori au reusit o transformare incredibila pentru rolurile lor: Fassbender il va juca pe Jobs, in timp ce Seth Rogen il va interpreta pe Steve Wozniack, co-fondator Apple. Din distributie mai fac parte Kate Winslet si Jeff Daniels. Filmul se va lansa in cinematografe pe 9 octombrie 2015.

 

Leonardo DiCaprio si Christian Bale s-au aflat printre actorii doriti de producatori, insa ei s-au retras din acest proiect, inainte ca Michael Fassbender sa fie in cele din urma ales, in vara anului 2014.

 

 

 


Scenariul scris de Aaron Sorkin are la baza biografia lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson si care a devenit cartea cel mai bine vanduta in 2011 in Statele Unite, dupa decesul cofondatorului companiei Apple. Aaron Sorkin a fost recompensat cu Oscarul la categoria cel mai bun scenariu adaptat pentru scenariul filmului "Reteaua de socializare" in 2011 si a fost din nou nominalizat la Oscar in 2012 pentru scenariul filmului "Moneyball: Arta de a invinge". El a scris scenariul si pentru serialul dramatic de televiziune "Viata la Casa Alba/ The West Wing" si este creatorul viitorului serial produs de HBO intitulat "The Newsroom".

 

 

 

 

Filmul va avea o abordare diferita de cea cu Ashton Kutcher de anul trecut, se va axa pe trei momente cheie din viata lui Jobs, in care a cladit imperiul Apple.  "Filmul va contine 3 scene si toate se petrec in timp real" a dezvaluit acesta spre entuziasmul cinefililor.  "Nu vor exista taieturi si fiecare scena va avea loc inaintea lansarii unui produs. Prima va avea loc inainte de a fi lansat MAC, a doua inainte de lansarea  NeXT dupa ce a parasit Apple iar a treia va fi  inainte de iPod" a povestit Sorkin, in urma cu mai mult timp.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies