marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini NOI cu Robert Pattison in “Water for Elephants” - VIDEO

Noi imagini din pelicula “Water for Elephants” au aparut in exclusivitate pe MTV Movies Blog. Acestea fac parte dintr-un preview fresh al scenei in care Jacob (Robert Pattison) trebuie sa sara dintr-un tren in mers.

Imagini NOI cu Robert Pattison in Water for Elephants - VIDEO

“A fost magic in multe feluri, eram in desert si filmam. Nimic din lumea moderna nu era in preajma noastra. A fost o experienta diferita pentru mine. Nu a fost in studio.”, a marturisit Robert Pattison.

Personajul interpretat de Pattison, Jacob, este un orfan, student la medicina veterinara, care trebuie sa aiba grija de transportul unor animale, intr-o epoca apusa. Se indragosteste de Marlena (Reese Witherspoon), o frumoasa pasionata de calarie, dar care este casatorita cu sarmantul si totusi periculosul dresor de animale, August.

Regia ii apartine lui Francis Lawrence, iar filmul va fi prezent in cinematografele din Europa incepand cu jumatatea lunii aprilie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies